ХепиГејТравел! У тродневном програму Геј викенд турнеје Еуропрајда на мети и српске цркве и манастири!

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
gej

Од 16. до 19. септембра у Београду планирано је да се одржи европска геј парада. Прва геј парада која ће у једној европској престоници окупити неколико стотина хиљада разних облика ЛГБТ припадника.

Иначе по Европи велики број туристичких агенција нуди садржаје за оне који се одлуче да посете овај највећи геј догађај у Европи.

Поред увода који Београд ставља на прво месту у Европи по геј паради и промоцији ових „вредности“ а који гласи:

„Београдска недеља поноса и поноса је годишња манифестација чији је циљ промоција и оснаживање ЛГБТ+ заједнице у Србији. Београд Прајд је постао водећи Прајд на Западном Балкану и служи као чвориште за дијалог и међусобну сарадњу регионалних ЛГБТ+ организација и активиста, доприносећи развоју мреже бранитеља људских права на Западном Балкану. 2022. Београд Прајд је домаћин Европрајда! Главни део ЕуроПриде Белграде 2022 биће Недеља поноса, која ће почети церемонијом отварања у понедељак 12. септембра, а завршиће се Прајд маршом и Прајд концертом у недељу 18. септембра.“

Можете прочитати читав низ услуга које вам нуде агенције.

Па тако вам агенција ХепиГејТравеј нуди обилске ЛГБТ дискотека, Народне скупштине, Бели двор… Е сад, ништа ту не би било спорно да није буквално СВЕ спорно и да једна од посета треба да буде и манастиру Крушедол, саборној цркви Светог Николаја и Богословији у Сремским Карловцима.

Васељенска

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас