Новак ће упркос одлуци суда ипак бити ДЕПОРТОВАН!

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
nole

Аустралијски суд одлучио је да Новак Ђоковић има уредну визу и да одмах буде пуштен из притвора.

Међутим, из димпломатских извора сазнајемо да је готово извесно да ће Новак бити депортован назад. И не само то, постоји велика могућност да ће му наредне три године бити забрањено учешће на Аустралијан Опену.

Наиме, како наш извор открива, цела ситуација око Ђоковића изазвала је огроман дипломатски скандал у унутрашњим круговима судства који је већ био начет скандалозним одлукама око кажњавања људи током карантина и поступањем полиције приликом демонстрација широм Аустралије. Ђоковићев случај је, због огромне пажње јавности изнео све нерегуларности судства, као и случај миграната који су девет година затворени у хотелу у коме је боравио и Новак Ђоковић.

Све ово је довело до смене неких министара а аустралијски суд је већ најавио да ће поднети жалбу против одлуке судије Келија. Победа Ђоковића пред судом у Аустралији довело би до још већег правосудног скандала и условно речено, признавања нерегуларности одлука у вези Ђоковића, што би се тумачило као пораз Аустралије као државе.

Због свега овога, наш извор тврди да ће Новак бити депортован као пример да су одлуке ове државе не смеју доводити у питање.

10.1.2022.

Магазин Видовдан

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

One Response

  1. Данас, када је познато да су бедници протерали Новака а да су се у формирању мишљења позивали и на србске власти и др. кона, оно што би Ноле могао да уради и да им се „ захвали „ била би његова кандидатура за Председника Србије.
    Немам ни грам сумње да би огроман број грађана са одушевљењем гласао за њега, а после његове победе као онај ко предлаже мандатара за председника Владе имао би одлучујући утицај да грађани нашег логора Србија коначно почисте сав антрополошки шљам који се запатио и окотио.
    И да грађани наше јадне, опљачкане и окупиране отаџбине пусте воду.
    Коначно !
    Са вером у Господа до ослобођења !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас