Новак ће упркос одлуци суда ипак бити ДЕПОРТОВАН!

nole

Аустралијски суд одлучио је да Новак Ђоковић има уредну визу и да одмах буде пуштен из притвора.

Међутим, из димпломатских извора сазнајемо да је готово извесно да ће Новак бити депортован назад. И не само то, постоји велика могућност да ће му наредне три године бити забрањено учешће на Аустралијан Опену.

Наиме, како наш извор открива, цела ситуација око Ђоковића изазвала је огроман дипломатски скандал у унутрашњим круговима судства који је већ био начет скандалозним одлукама око кажњавања људи током карантина и поступањем полиције приликом демонстрација широм Аустралије. Ђоковићев случај је, због огромне пажње јавности изнео све нерегуларности судства, као и случај миграната који су девет година затворени у хотелу у коме је боравио и Новак Ђоковић.

Све ово је довело до смене неких министара а аустралијски суд је већ најавио да ће поднети жалбу против одлуке судије Келија. Победа Ђоковића пред судом у Аустралији довело би до још већег правосудног скандала и условно речено, признавања нерегуларности одлука у вези Ђоковића, што би се тумачило као пораз Аустралије као државе.

Због свега овога, наш извор тврди да ће Новак бити депортован као пример да су одлуке ове државе не смеју доводити у питање.

10.1.2022.

Магазин Видовдан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас