АЛБАНСКА ПОЛИТИЧАРКА НАПАЛА НОВАКА ЂОКОВИЋА ЗБОГ БОМБАРДОВАЊА СРЈ: „Шта ту има да се опрости?“ (ВИДЕО)

Фото: Скриншот Јутјуб

Новак Ђоковић, најбољи тенисер света, нашао се на удару Вљоре Читаку, албанске политичарке, због присећања на детињство и период када је тренирао док је трајало НАТО бомбардовање.

Читаку је оштро прокоментарисала Новакову поруку и поручила да је НАТО извео „хуманитарну интервенцију“, а не бомбардовање.

Готово у сваком опширнијем интервјуу Новак Ђоковић користи прилику да укаже на тежак период Србије током НАТО бомбардовања, а сада је поводом његове изјаве срамно реаговала Вљора Читаку.

У разговору са Грејемом Бенсингером, Новак је рекао да опрашта бомбардовање Југолавије, а Читаку је рекла како он нема шта да опрости.

-Шта сте тачно изабрали да опростите? Хуманитарна интервенција НАТО која је окончала српске геноцидне ратове? Замислите немачког спортисту седамдесетих који каже да опрашта САД и савезничким снагама што су зауставиле Хитлера -написала је Читаку.

Ово није први пут да албанска политичарка напада Новака, једном приликом упоредила га је са животињом, а занимљиво је да готово увек одабере тренутак када српски ас прославља велики успех.

Читаку је сада изабрала дан пред Новаково обарање рекорда Штефи Граф по броју недеља проведених на првом месту.

Извор: happytv.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас