Aleksandar Dugin o jednom scenariju na Bliskom istoku: Samo Mesija može spasiti situaciju

Printscreen
Pokušajmo da opišemo jedan od mogućih scenarija dalje eskalacije na Bliskom istoku: Palestinski ustanak počinje u Zapadnoj obali i istočnom Jerusalimu. Mahmud Abas, ne može da obuzda situaciju, a videvši kako Izrael sprovodi potpuni genocid u Pojasu Gaze Palestinci pokreću sveobuhvatnu pobunu. IDF nastavlja sa masakriranjem civila u Pojasu Gaze, što izaziva rastuće proteste širom sveta protiv zapadnih proameričkih liberalnih elita koje jednoglasno stoje na strani Izraela.

Hezbolah se uključuje u sukob, a gomile Arapa iz Jordana probijaju kordone na granici. SAD pokreću preventivne udare na Iran, koji je sve više uključen u sukob, a Iran uzvraća napadima na Izrael. Sirija ulazi u rat, napada Golansku visoravan. Dolazi do brze mobilizacije celog islamskog sveta.

Proameričke islamske države kao što su Saudijska Arabija, Ujedinjeni Arapski Emirati, Katar i druge, primorane su da uđu u sukob na strani Palestinaca. Pridružuju im se Pakistan, Turska i Indonezija. Priča o talibanima koje šalju trupe na Bliski istok iz lažnih vesti postaje stvarnost. Crne zastave Korasan podižu se širom sveta.

Problemi između salafista i tradicionalista, uključujući šiite, postaju manje važni. Veliki džihad islamskog sveta protiv Zapada i Izraela počinje.

Rusija na početku zauzima neutralan položaj, ali ne žuri da podrži Izrael, budući da u Ukrajini ratuje sa Zapadom, koji je pak potpuno na strani Izraela.

U jednom trenutku dolazi do pobune u istočnom Jerusalimu. Palestinci proglašavaju potrebu da okruže džamiju Al-Aksa kako bi je zaštitili od IDF-a. U samoodbrani, IDF lansira raketni napad na džamiju. Ona biva srušena. Put ka izgradnji Trećeg hrama je očišćen. Međutim, milijardu muslimana, od kojih se 50 miliona (zvanično) nalazi u Evropi, sada diže ustanak na samom Zapadu. U Evropi izbija građanski rat. Neki Evropljani su na strani LGBT, Soroševe i atlantističke elite, dok se drugi udružuju sa muslimanima (po uzoru na Alena Sorala) i pridružuju se antiliberalnoj revoluciji.

SAD koristi taktičko nuklearno oružje protiv Irana. Rusija izvodi taktički nuklearni udar na Ukrajinu, koja se uporno drži Zapada i provokativno izaziva Moskvu na sve moguće načine.

Izbija Treći svetski rat. Rusija se konačno odlučila i stala na stranu muslimanima. Američki dispenzacionalisti shvataju da je došao čas. Rusija napada – iako indirektno – Izrael. U ruskoj viziji, Zapad je pod direktnom vlašću Antihrista. Mnogi svetski lideri umiru, a novi sa daleko radikalnijim uverenjima se pojavljuju.

Kina napada Tajvan, odvlačeći tako pažnju SAD i NATO-a. Indija se uzdržava od pružanja direktne podrške SAD-u.

Feministkinje, gej aktivisti i ekolozi zahtevaju kraj svega, ali niko ih ne sluša. Zapad je prinuđen da se bori protiv svakoga u ime nekog cilja koji više ne može da artikuliše – sve stare teze o „ljudskim pravima“, „građanskom društvu“ i drugim najavama nestaju u surovoj stvarnosti nadolazeće totalne smrti. Ilon Mask priznaje da je potpuno prestao da shvata šta se događa.

Izrael, suočen sa udarcima sa svih strana, počinje da gradi Treći hram. Samo Mesija može spasiti situaciju…

Ovde se završava tekst prediktivne analize (proročanstva).

Autor/Izvor: Aleksandar Dugin/X

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас