Александра Делетић: СУНОВРАТ ДПС-А

image_2021-09-08_182509
Сулудо и кукавичко понашање присталица ДПС-а и њихових лидера на Цетињу и ових дана је ништа друго до очајнички покушај одбране њихових „светих“ столица које су покривали пуне три деценије.
Изливи деструктивног понашања, насиље и вртлог медијске кампање против Митрополита Јоаникија, Патријарха српског, господина Порфирија, Српске Православне Цркве у цјелини и нове Владе Црне Горе на челу са Здравком Кривокапићем је доказ слабости некад гордих, јаких и надмених.

Док Мило Ђукановић говори о мирном протесту грађана који су на одлучан и и одговоран начин штитили част и достојанство града Цетиња и Црне Горе, његов савјетник је започео напад на полицијиски кордон, летјеле су увреде, каменице па и молотовљев коктел.
Ипак држава је показала моћ. Премијер Здравко Кривокапић је показао одлучност. Преузеo je одговорност и заштиту Устава и спровеo до краја сигуран долазак Митрополита и Патријарха до Цетињског манастира.

Изјаве премијера са јучерашње пресс конференције се ипак критикују, но критика је добра ако је утемељена, ове пристигле су ипак без агрумената огољене на изражавање субјективног незадовољства из кога и произилази сва ова медијска кампања блаћења и дискредитовања и то од оних који нису успјели у науму да спријече устоличење Митрополита у Цетињском манастиру у којем се вјековима устоличавају Митрополити Српске Православне Цркве.

Стижу и од оних који нису одговорили задатку, који су подбацили и нису смогли храбрости да преузму одговорност и обезбиједе устоличење Митрополита Јоаникија у Цетињском манастиру.
Командовати јуриш на темељ духовности православних вјерника значи изгубити сваки компас, значи јуриш у њихов политички амбис из кога се никада неће вратити, значи крах и нестајање владавине ДПС самовољника и њиховог вође.

Права Црна Гора 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас