Беба Поповић стигао у Подгорицу: Састао се са Милом, спрема ли се пакт против Србије?

Milo i Beba Popovic

Предсједник Црне Горе Мило Ђукановић састао се данас са Владимиром Бебом Поповићем, сазнаје БОРБА из својих извора.

До сусрета старих познаника и сарадника дошло је у једном локалу у центру Подгорице.

Није познато о чему су разговарали Поповић и Ђукановић, али је симптоматично да је до састанка дошло након што су Драган Ђилас и његов имењак Шолак преузели концерн Вијести који ће у наредном периоду послужити за нападе на Александра Вучића уочи свеопштих избора у Србији.

Поред Другофамилијашких Вијести, оштрицу напада на актуелну власт у Београду треба да изнесу и њихове колеге из Ђукановићевих медија, и нема сумње да је састанак са Поповићев послужио тој сврси и да ће у наредном периоду, уочи избора у Србији, из Подгорице српској опозицији стићи подршка са оба крила.

Подсјетимо, Поповић је последњих десетак година у Црној Гори био ангажован од стране Ђукановића у обрачунима са ДФ-ом, а за његово име се везује се монтирање афере лажног државног удара током парламентарних избора 2016. године.

Након државног удара, Поповић је отишао из Црне Горе за Беч, међутим, данашњи састанак би могао да означи поновни Бебин ангажман у политичком животу државе, посебно ако се има у виду да је његов некадашњи колега из ДС-а добрано загазио у медијски простор Црне Горе.

Такође, Поповић има лични мотив да предводи нападе на Александра Вучичћа и званични Београд, јер тамо већ годинама није добродошао због своје улоге у политичким процесима у Црној Гори и прогону ДФ-а.

Борба.ме

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас