„БЕШТЕ“ КОВИД ГАЋЕ!

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Screenshot_424

БЕЛОСВЕТСКЕ ЗАРАЗЕ

 

 

O tempora o mores!

(Ох времена! О обичаји!)

 

ЧУВЕНИ Бил Гејтс управо се обратио јавности из Минхена где је на Светским Безбедносном форуму и казао:

„Имаћемо још једну пандемију. Следећи пут ће бити другачији патоген“!

Цицерон се на то преврну у гробу и мртав расплака свативши да је Катилина за Била и екипу био мало дете а да је његов искварени римски Сенатус, обданиште чедних малишана.

Две године након пандемије коронавируса, Гејтс је рекао да су најгори ефекти кризе избледели јер је огроман део глобалне популације стекао одређени ниво имунитета.

Запањујуће, након година порицања, Гејтс као да је признао да је заразност омикронске варијанте играла кључну улогу у јачању људског имунитета на САРС-ЦоВ-2.Што би се рекло,Бил је вратио точак науке у 2019

 

Према њему већ је „прекасно“ да се постигне циљ СЗО, да се вакцинише 70 одсто светске популације до средине 2022. године. Тренутно је 61,9% светске популације примило једну дозу међутим, Гејтс је рекао,да је „сам вирус“, који ствара ниво имунитета, „урадио је бољи посао светској популацији „него што имамо са вакцинама.“

Да се не бојимо за следедећу пандемију,његов мафијсашки Кртел вакцина ЦЕПИ управо прикупља 3,5 милијарди долара у настојању да скрати време потребно за развој нове вакцине на само 100 дана!

Још је рекао да је променљива платформа за вакцину мРНА један од начина на који би произвођачи вакцина могли да се припреме.

Ако будемо рационални, да, следећи пут ћемо скратити рок да избацимо цепиво!?.

 

Самофилантроп Гејтс је и овог пута купио столицу на Глобалној конференцију за безбедност али није му је свеједно.Глобалистичка агенда затварања света је славно пропала а Украјина је изгледа План Б да се изађе Ковид наратива.

Многи су изашли,чак ни телевизије са националном фреквеницијом у Србији не могу више да нахватају“стручњаке“да причају о вакцинацији.

Чак је и троструко вакцинисани српски министар „заглавио“омикрон те су нам се фрекевениције“пожелеле“Лончара.

САМО ЈОШ ЗАКОН О ТЕРОРИЗМУ ЧУВА „СТРУКУ“

Није шала-озбиљно је!

Гејтса и његове сада чува само Закон о тероризму донет у САД који је вероватно пренету и у ЕУ(још нема званичне потврде), према ком је под капом тероризам и „широко распрострањена онлајн пролиферација лажних или обмањујућих наратива у вези са … КОВИД-19“.

ФБИ је био конкретан и у извештају од прошле недеље је појаснио Закон:

„Можете бити класификовани као претња као домаћи терориста ако подржавате теорије завере, посебно ако „покушате да објасните догађаје или околности као резултат групе актера који раде у тајности да би имали користи на штету других“ и „обично су у супротности са званичним или преовлађујућим објашњењима догађаја“.

Другим речима, ако се усудите да прихватите било које ставове који су у супротности са владиним, можда ћете бити осумњичени да сте домаћи терориста и према томе ћете бити третирани.

ИСТО КАО СРЕБРЕНИЦА ИСТО КАО ДАРВИНИЗАМ-КО У ЕУ ДРУГАЧИЈЕ КАЖЕ ОН ЈЕ ТЕОРИСТА.

КАД СВЕДОЧЕ САХРАНЕ

И шта је јаче од речи Влада и ФБИ?

Само чињенице!

Група британских лекара, научника, економиста, психолога и других академских стручњака позвала је на хитну истрагу о растућој стопи смртности међу мушкарцима од 15 до 19 година.

Организација ХАРТ, основана да дели забринутост у вези са политикама и препорукама у вези са пандемијом КОВИД-19, писала је британској влади о порасту смртних случајева код младих мушкараца.

За ХАРТ, забринутост је што се овај временски период поклапа са увођењем вакцинације за ову старосну групу, за коју се зна да су под повећаним ризиком од миокардитиса (запаљења срца), посебно након друге дозе.

У оквиру судске ревизије у Вишем суду у јануару, Канцеларија за националну статистику (ОНС) потврдила је да је дошло до пораста стопе смртности адолесцената мушкараца у последњих осам месеци, у поређењу са истим временским периодом 2015. -2019.

 

Али ОНС је засад такође рекао да се подаци не могу користити ни за извођење поузданих закључака о потенцијалној корелацији између статуса вакцинације и смрти код деце и младих одраслих.

https://www.gov.uk/government/publications/jcvi-statement-september-2021-covid-19-vaccination-of-children-aged-12-to-15-years/jcvi-statement-on-covid-19-vaccination-of-children-aged-12-to-15-years-3-september-2021

 

Још озбиљније!

 

Пандемија „потпуно вакцинисаних“ бесни и даље док најновији подаци показују да се велика већина хоспитализација и смрти од коронавируса јавља код људи који су примили вакцину.

 

Јавно здравство Шкотске (ПХС) извештава да се запањујуће четири од пет хоспитализација и смртних случајева од Ковида односи на вакцвинисане…

 

Подаци показују да се најновији „талас“ негативних здравствених исхода јавља код троструко вакцинисаних људи, демографске групе у којој је стопа смртности порасла за 495 одсто у јануару.

Triple “Vaccinated” Deaths Skyrocketed 495% in January; 80% of All New Covid Cases Are Fully Jabbed

 

„Укупни случајеви су у последњих месец дана у свим демографским категоријама значајно опали у поређењу са бројем случајева забележеним између 11. децембра и 7. 22. јануара, али у оба месеца вакцинисани су чинили огромну већину случајева“, наводи Дејли Експоз.

 

„Главна разлика између два месеца је у томе што су двоструке вакцинације чиниле већину случајева између 11. децембра и 8. 22. јануара; бележећи 145.890 случајева, али троструко вакцинисано је чинило већину случајева између 8. јануара и 4. 22. фебруара; бележећи 46.951 случај“.Другим речима(Пандемија би већ била готова да није било и троструких „вакцина“ Стопа оболелих значајно опада само међу невакцинисаним.

АЛО ВАКЦИНА, ОВДЕ БИЛИ…

И још,још озбиљније!

Европска база података извештаја о сумњивим реакцијама на лекове је ЕудраВигиланце, верификована од стране Европске агенције за лекове (ЕМА), сада пријављују 38.983 смртних случајева и 3.530.362 повређених након вакцина четири ЕУ одобрена произвођача. МОДЕРНА (ЦКС-024414) КОВИД-19 МРНА ВАКЦИНА ПФИЗЕР-БИОНТЕХХ, АСТРАЗЕНЕкА (ЦХАДОКС1 НЦОВ-19),ЏОНСОН (АД26.ЦОВ2.С)Од укупно евидентираних повреда, скоро половина (1.672.872 ) су теже повреде.

 

Има и горе…

 

Глобални Интелиџес центар – Ед Дауд(са њима ради и америчка војска) тврди да су Биг Фарма, а посебно Модерна и Фајзер, умешани у огромну превару, која ће кулминирати тужбама које ће њихове акције довести до нуле.

https://globalintelhub.com/blackrock-whistleblower-who-predicted-the-crash-of-moderna-breaks-new-bombshell-information/

Ако се подразумева да комапније Биг Фарме традиционално функционишу као картел, то и није толико изненађујуће – али тежина преваре (људи умиру и бивају повређени) чини ово посебним случајем. Ево запажања са Твитера:

https://twitter.com/Randall7575

Проблем су како објављује Интелиџенс тинк-тенк и колаж доказа о самосастављајућој Нано технологији која се јавља код људи вакцинисаних са цепивима са Мрна платформмама(Ин4С писао о Гејтсу и патенту 666)Према „обвештајцима“ у питању је унета „Нано-технологија заснована на 5Г графену у Фајзер вакцини“

 

IDENTIFICATION_OF_POSSIBLE_MICRO_TECHNOLOGI_AND_ARTIFICIAL_PATTERНС

https://globalintelhub.com/wp-content/uploads/2022/02/IDENTIFICATION_OF_POSSIBLE_MICRO_TECHNOLOGY_AND_ARTIFICIAL_PATTERNS.pdf

 

 

Ево је слике из анализе вакцинисаног човека:

 

https://globalintelhub.com/5g-powered-graphene-based-nano-tech-in-the-pfizer-vaccine/

 

Стотине ових машина се формирају и емитују фреквенцију која је слична фреквенцији на којој ради 5г. Не зна се још“званично“мо каква је веза између 5г и вакцине, ако постоји, али је занимљиво да је забележен исти Херц(фреквеницја).

Многи су такође приметили да вакци.исани појединци емитују МЕК адресу.

https://robscholtemuseum.nl/dr-luis-de-benito-covid-vaccines-appear-to-install-a-mac-address-inside-the-vaxxed/

ОД ГОРЕГ- НА ГОРЕ!

И од горе има горе-каже се код нас!

Америчка агенција за одобравање лекове ФДА је „умешана у превару“.То тврди и „човек из БлеркРока“ Инвестиционог фонда који финансијски покрива целу Ковид операцију.

„Постоје статистичке аномалије из индустрије осигурања, која бележи а тачне податке о морталитету због животног осигурања, здравственог осигурања и других разлога.Мртвачнице, погребна предузећа и мртвозорници пријављују високу корелацију са вакцинама и крвним угрушцима, и на сличан начин примећују пораст укупног броја смртних случајева (од не Короне).

https://globalintelhub.com/long-funeral-homes-short-life-insurers-ex-blackrock-fund-manager-discovers-disturbing-trends-in-mortality/

Горе да и „од горег има горе“ сведочи снимак како Извршни директор ФДА, Кристофер Кол прича колико су корумпирани и колико им није стало до здравља своје поулације.

Ухваћен у замку скривене камере он објашњава:“Мораћете да добијете годишњу вакцину против КОВИД. Мислим, то још увек није званично објављено „јер не желе да, као, узнемире све.“

…О председнику Џоу Бајдену: „Бајден жели да вакцинишемо што више људи.

О плановима за одобравање вакцине за малу децу: „Они неће зауставити ни за хитну употребу за децу од пет година или мање.“

О фармацеутским компанијама: „Постоји новчани подстицај за Фајзер и фармацеутске компаније да промовишу додатне вакцинације.

О подстицајима комапнијама: „То ће бити извор прихода који се понавља. Можда неће бити толико у почетку, али ће се понављати ,..ако могу да добију сваку особу која је потребна на годишњој вакцини, то је понављајући повратак новца који иде у њихову компанију.“

На све ово огласио се и ФДА : „Особа која је на видео снимку не ради на питањима вакцине и не заступа ставове ФДА.“

 

Иначе Кол до прошле недеље док није „забележен“на снимку био је извршни руководилац ФДА који води иницијативе агенције ФДА „фирме“, која игра кључну улогу у обезбеђивању безбедних лекова, вакцина и других мера за сузбијање заразних болести и вируса.

https://www.projectveritas.com/news/fda-executive-officer-on-hidden-camera-reveals-future-covid-policy-biden/

КАКО ДА ПРОПАДНУ-ИЗАБЕРИТЕ САМИ

Уобичајена заблуда о моћницима нашег времена је да су они „створили“ огроман систем корупције и државне контроле и да то одражава елемент „генијалности“ са њихове странњ.

У стварности, они су само наследили постојећи систем од елитиста који су били пре њих, а те елите су наследиле оквир од својих предака. Већ се може видети како се следећа генерација глобалиста припрема да носи бакљу централизације, и можда ће они померити агенду корак даље.

 

Конструкт вишегенерацијске завере није ништа ново. То се дешавало изнова и изнова кроз историју од монархија преко папства до рарноразних убица, картела и којекаквих нафтних ,“атомских“ , фармако,кокаин мафија које су дрмале светом и његовим политичарима.

Увек до сада су пропадали што је историјска законитост.

Међутим ово коло гангстера може се заувек елиминисати ако идентификује и директно елиминише.

Никад се до сад се нису више самоофирали.

Драган Вујичић

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас