Буди слободан, буди Србин – слави 9. јануар

Фото: СНП Избор је наш

Свјесни или не, Срби испуњавају своју историјску улогу – кад је најтеже, устају против најјаче неправедне силе специфичног времена.

Тако је било и 9. јануара 1992. године.

Српска Република и Срби стали су на пут најмоћнијој сили. Сили која се захуктавала преко разбијања Југославије, па на даље, да изврши неправедну глобализацију Свијета, да наметне лажне вриједности и ненормалан начин живота, да пороби човјечанство, разбија државе, уништава основне религије, и да загосподари свим свјетским богатствима.

Знали Срби или не о каквој сили је ријеч, они метафизички препознају свој тренутак дјеловања.

Двије крајности тог суштинског дјеловања произилазе из два стања – човјековог пада, када Срби устају против Бога; и из стања заслужене Божије благодати, када се боре и против самог ђавола и сила поднебесја.

Колико год то чудно дјелује, глобалистички неправедни план се ломи на Републици Српској.

Она је толико значајна… због тога, што и десницом својом шири сјеме слободе по поклеклом дијелу човјечанства и брани истинске и непролазне вриједности. (Ствара се нова страна, у којој је и Српска, а на челу са Русијом, која ће изградити праведнији Свијет.).

Доћи ће вријеме, када ће ослобођени дио човјечанства поклонити се Српској Републици и одати јој заслужено поштовање.

Зато, они који су у прилици, који воле Српску и осјећају њен најдубљи смисао, нека преко транспарента, ријечју, по читавој Европи и свијету, гдје год могу, шире поруку: Буди Слободан, буди Србин – слави 9. јануар, Дан Републике Српске.

Дане Чанковић, предсједник СНП – Избор је наш

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас