Часна сестра рагби потезом обара еколошког активисту да би заштитила цркву (Видео)

Принтскрин

Погледајте како часна сестра у француском региону Ардеш рагби потезом обара на земљу еколошког активисту, да заштити градилиште верског комплекса.

Када су се еколошки активисти окупили у градићу Сен-Пјер-д-Коломбије, да протестују против изградње католичког верског комплекса, уз образложење да треба да се заштити плодно пољопривредно земљиште, нису ни слутили да ће да наиђу на тако агресиван отпор оних од којих су се томе најмање надали.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Le souverainiste (@le_souverainiste)

Група часних сестара направила је живи ланац око градилишта, не дозвољавајући им приступ, а када су активисти почели да односе и уништавају пластичне цилиндре са градилишта, на сцену је ступила она – сестра без милости!

Једна од часних сестара је, у филмском маниру попут суперјунака, у трку заскочила с леђа једног од активиста који се дао у бег и рагби потезом га оборила у блато. Потом се брзо придигла као да ништа није било, а активиста је остао у шоку шта га је снашло.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели occidentis (@occidentisfr)

Снимак, који је објавила регионална француска телевизија брзо се проширио друштвеним мрежама, а многи су прокоментарисали да је штета што нису часну сестру имали у националној рагби репрезентацији, која је прошлог викенда избачена из Светског купа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас