Дане Чанковић у Вороњежу: Руси треба да слушају Србе који су прошли оно што Руси пролазе

aaaamerikarusije

Скраћено излагање Данета Чанковића на Медија форуму у Вороњежу

20.05.2024. год.

Моје је велико задовољство што сам овде са вама и поздравићу вас поздравом који нам даје највиши смисао – Христос Васкрсе.

Руси требају бити заинтересовани за српски народ и да чују шта Срби говоре, јер они имају велико искуство против нашег заједничког непријатеља који је прво ударио на српски народ. И сада га преко Генералне скупштине Уједињених нација покушава „етикетирати“ као геноцидан народ. То се дешава први пут у историји да се покушава један народ прогласити геноцидним и то онај народ који је истински страдао бранећи своју слободу.

С обзиром да тај непријатељ, Србе и Русе сматра једном страном и на вас ће ударити истим методама и можете проћи кроз сличне процесе.

Када је СР Србија успоставила равноправан положај са осталим републикама бивше СФР Југославије, спољни непријатељ (заједно са унутрашњим фактором) кренуо је у разбијање Југославије.

Свјетски и домаћи медији одиграли су важну улогу у отпочињању рата, били су централизовани и у рукама Центра свјетске моћи, који је политиком „завади па владај“  изазвао рат. То су радили тако што су међу народима у Југославији изазивали прво супротстављене различитости и да једни друге експлоатишу и доводе у животну опасност. Развили су онда и страх и мржњу у народима, а онда инсценирали  инциденте са лажним или стварним жртвама. Створили су такву ситуацију да народи и обични људи морају ући у рат.

Колико је све било изрежирано и која је превара била у питању, види се и у чињеницама: да је повод за масовно признање БиХ као државе био лажан, да је повод НАТО бомбардовања српских положаја био лажан. Чак је и повод за НАТО агресију 1999. на СР Југославију био лажан.

Наш заједнички непријатељ хоће да пороби човечанство и да загосподари свим светским богатством, при томе разбијајући све врсте суверенитета и идентитета, од држава и народа до религија па и уништавајући човека по Божијој Благодати и стварајући свог наликчовека.

Све то ради користећи лаж, превару, илузију и силу.

Зато наша одбрана, одбрана Срба и Руса, мора бити заједничка.

https://plebiscitrs.org/sajt/index.php?option=com_novosti&id=1131

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас