Данило Тврдишић: ИГРЕ ГЛАДИ

spaljivanje useva

У САД фармери масовно уништавају своје овогодишње усеве. Субвенције које се добијају за уништавање сопствене произведене хране знатно превазилазе цену коју би фармери добили за исту робу кад би је регуларно продали. И многи су на ову игру пристали.

Поред уништавања хране, произвођачи се на исти начин стимулишу да се ослобађају залиха нафте. Изговор за просипање нафте је тобоже због уравнотежења цена на тржиту нафте.

Међутим, шта год давали као објашњење ове сумануте операције, евидентно је да нам у сусрет долази криза светских размера. То ће бити прехрамбена, али и нафтно енергетска криза.

Сценарио за нове „Игре глади“ је, дакле, у завршној фази.

Једина разлика је што ово неће бити холивудски блокбастер на филмском платну већ ће се радња дешавати у реалном времену и захватиће већи део света.

П.С. О овом невероватном процесу уништавања прехрамбене безбедности и стварања нафтно енергетске кризе има доста извештаја и доступног материјала на интернету. Све је, дакле, веома озбиљно документовано и чињенично поткрепљено тако да о некакој теорији завере нема говора. У питању је завера у пракси.

Данило Тврдишић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас