Дил власти и (0)позиције: др Милић замена за Сотировску?

hil milic

Градска изборна комисија у Нишу прогласила је још једну Изборну листу – групу грађана “др Драган Милић”. Листа предвођена директором нишке кардиохирургије биће четврта на гласачком листићу за одборнике Скупштине Града Ниша.

Носилац четврте предате листе за градске изборе је, што је и од раније било познато, директор нишке кардиохирругије др Драган Милић. Оно што се до сада није знало, а шта Милић до саме објаве листе није откривао је и ко ће бити кандидати ове групе грађана за одборнике.

 

Друго име на листи је Оливер Пауновић, продуцент, оснивач портала “Нишке вести” и некадашњи функционер Демократске странке. Пре две године Пауновић је био кандидат за посланика коалиције “Суверенисти” испред “Здраве Србије”, где је за потпредседника изабран пре нешто више од годину дана. Милић је раније у интервјуу за Јужне вести изјаво да је Пауновић у његовом тиму јер је “организатор, који је јако пуно помогао”.

Трећи на листи је професор Правног факултета у Нишу Предраг Цветковић, а четврта је дугогодишња новинарка и доскорашња шефица дописништва Вечерњих новости, новинарка Далиборка Алихоџић. Марица Бајовић, главна сестра клинике је на месту број 5, а за њом је Младен Ђурић, економиста, некадашњи члан УРС-а и сарадник Бранислава Јовановића, бившег лидера ове странке у Нишу.

Професор Економског факултета у Нишу Бобан Стојановић је на листи ове групе грађана под бројем 7.

Скоро половина места на листи резервисана је за здравстевне раднике и раднице – њих 30. Међу њима су хирурзи, анестезиолози, медицинске сестре, медицински техничари…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас