Димитриј Медведев: Ко убија по Русији по налогу Запада!?

Скриншот Јутјуб

Тероризам је поново дошао на наше улице и наше градове. Ипак, сада су терору прибегле силе које су наши најбољи западни непријатељи видели као „част и савест ере“; противници „ауторитарног режима“; неустрашиви витезови правде који се боре против корупције.
Сада су маске пале. Ево „крема“ наше несистемске опозиције која се бори против сопственог народа, диже га у ваздух и убија. Не само да ови ништаци отворено желе да се Русија порази, а наша Отаџбина да буде уништена; сада убијају своје суграђане.
Убили су ненаоружаног новинара, а ранили десетине невиних гостију на његовом креативном сусрету. Пуцали су на аутомобил који је возио децу у сеоску школу. Дигли су у ваздух аутомобил са новинарком и научницом унутра. Круг историје се затворио. Ови олоши су нашли своје коначно место у аналима наше земље.

Данас, глупи починиоци терористичких напада у сузама јадикују: „Искористили су ме“. Вероватно је тако. Полупаметни и једнократни, које наша несистемска опозиција запошљава, има срећу да је преживео. То, међутим, неће спасити поменуте праведне казне. Што је још горе, главни гадови који су хранили и финансирали атентаторе, који су им диктирали планове, још увек нису суочени са дужном одмаздом.
Да ли их видите? Тако је, то је наша такозвана немилосрдна опозиција, која се годинама бори против сопствене земље, подржана од Запада, где се о њима снимају фенси филмови и добијају пристрасне награде. Сви ови прљави медији, навални, волкови, пономаљови и други клонови Ходорховског претворили су се у обичне терористе и убице. Они потпуно уживају у погледу на крв руских грађана. Шире ноздрве од узбуђења, гледајући рањена и осакаћена тела.
Они су се ватрено заветовали мраку и терору, заједно са убицама из нацистичког режима у Кијеву, који су им рођени.

Са терористима се не преговара. Истребљени су као бијесни пси, отровна пљувачка им тече из уста; без непотребних, патетичних говора; чак и ако су понекад потребне године да их се добије. Опраштање и саосећање нису применљиви на њих. То је оно што је већа правда.

Они су се ватрено заветовали мраку и терору, заједно са убицама из нацистичког режима у Кијеву, који су им рођени.

Са терористима се не преговара. Морају бити истребљени као бесни пси, њума којима отровна пљувачка им тече из уста; без непотребних, патетичних говора; чак и ако су понекад потребне године да их се добије. Опраштање и саосећање нису применљиви на њих. То је оно што је већа правда.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас