ДЈБ отвара конкурс за контролоре на предстојећем референдуму као своје политичко питање

viber_image_2021-12-01_21-59-46-541

Наиме, постаћемо ПРВА земља у свету која ће своје судство да преда невладиним организацијама које ће наравно бити под капом чувених Сороша и Рокфелера Политичке странке на власти а многе и у опозицији су УЦЕЊЕНЕ од стране Европске Уније да референдум по овом питању некако ПРОЂЕ.

За тај референдум који се одржава за свега 40-ак дана је недавно укинут услов од преко 50% излазности како би био прихваћен тако да ће бити довољно да изађе онај број људи који је уцењен послом како би ова отимачина прошла.

Да би кукавичје јаје још лакше прошло, референдумско питање гласи сасвим неутрално – „да ли сте за потврђивање акта о промени Устава Републике Србије“.

Како бисмо то спречили, моји пријатељи из покрета „Доста је било“ и ја организујемо ПРОТИВ кампању и правимо што ширу коалицију странака, покрета, удружења грађана и јавних личности које ће оборити овај референдум.

Није битно ко је црвени, зелени, четник, комуниста, атеиста, православац или чак гласач владајућих странака, ово је проблем СВИХ нас јер ће на овај начин трајно отети СУДСТВО из руку народа а уколико прође овај референдум, мале су шансе да неће проћи и други(Рио Тинто, КиМ…)

Сада када сте упознати са темом, истражите је мало боље и уколико сте заинтересовани да одвојите пар сати или један дан(16.1.2022.) како бисмо задржали судство, контактирајте ме како бих Вас убацио у списак контролора на предстојећем референдуму.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас