Додик: Ђукановића, Османи и Комшића уједињује мржња према Србима

Dodik
Додик је поручио да Османиjевоj ниjе била препрека за таj сусрет са Комшићем ни чињеница да БиХ ниjе признала Косово, jер их, обjедињуjе нескривена мржња према Србима

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик прокоментарисао jе сусрете Жељка Комшића у Њуjорку са Вjосом Османи и Милом Ђукановићем.

– Карикатурални сусрет Жељка Комшића у Њуjорку са Вjосом Османи и Милом Ђукановићем jасно показуjе каква jе БиХ држава, чим су му саговорници то двоjе ултрашовиниста – навео jе Додик.

Додик је поручио да Османиjевоj ниjе била препрека за таj сусрет са Комшићем ни чињеница да БиХ ниjе признала Косово, jер их, обjедињуjе нескривена мржња према Србима.

Додик jе рекао да састанак ово троје политичара од блефа, код коjе jош ниjе згаснуо ратнички неопримитивизам, jасно говори да Космет ниjе добио никакво међународно признање ни у Њуjорку, како jе Приштина очекивала од тумача светског поретка, што потврђуjе да jе, како jе оцијенио, Косово само држава у покушаjу што ће и остати, а БиХ немогућа држава у распадању што jе свима jасно.

– Jасно се видјело и у Њуjорку да те двије насилно створене творевине, БиХ и Косово, нису субjекти међународне политике и права, и jасно се показуjе да jе њихова позициjа на међународноj сцени све мања како вријеме пролази, што jе судбина и Црне Горе под Милом Ђукановићем на мјесту предсједника – нагласио jе Додик.

Дан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас