Др Несторовић: ГЕНОЦИДНИ НЕМЦИ СПРЕМАЈУ ПАКАО СРБИЈИ И СРПСКОЈ

viber_image_2024-03-26_23-45-27-383

ГЕНОЦИДНИ НЕМЦИ СПРЕМАЈУ ПАКАО СРБИЈИ И СРПСКОЈ

Немачка и Руанда су поднеле Скупштини Уједињених нација предлог Декалрације о геноциду у којем ће 11. јула, дан тзв. геноцида у Сребреници, прогласити за Међународни дан геноцида. Гласање о тој Декларацији ће се одржати 27. априла.

Циљ је да сруше Дејтон и Српску и похапсе политички врх Републике Српске. Немачка жели да заобиђе Савет безбедности где би Руси ставили вето на такву декларацију и да Србе прогласе геноцидним народом како би Српску укинули, а Србију претворили у колонију која ће плаћати одштету земљама бивше Југославије.

Српски народ мора да се уједини пред новим налетом нацизма против нашег народног ткива и да свим снагама заштитимо своју Српску и своју Србију. Немцима да поручимо да се сећамо добро како су њихови дедови стрељали по Краљеву и Шумарицама, како су њихови усташки сатрапи убијали по Јасеновцу и Јадовну.

Овај пут се историја показује као фарса да су геноцидни Немци на себе преузели улогу да народ који су геноцидисали у Другом светском рату проглашавају геноцидним. Историјска грешка Американаца и Руса је што је Немачка наставила да постоји након Другог светског рата.

 

Слика

https://twitter.com/DrBranimir/status/1773008692268404767

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас