Драган Ђилас и “Вијести” спасавају Душка Марковића да би га убацили у нову Владу!

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
viber_image_2021-10-13_19-17-22-236

Драган Ђилас и његово медијско недоношче звано Вијести кренули у у реализацију пројекта прављења здравог ткива ДПС-а и промовисања лидера те фракције у лику и ђелу Душка Марковића, дугогодишње црне кутије владајућег режима. Да би приближили свој пројекат грађанима, они преко овог концерна представљају нову политичку платформу, односно нови грађанистички препаковани ДПС, оличен у лику Марковића. Вијести у моменту док трају преговори око реконструкције Владе, што је тренутно тема број 1 у држави, у госте доводе бившег премијера Душка Марковића.

Овим потезом су све карте на столу.

Ђиласове Вијести користе своје политичке емисије ради представљања свог новог политичког блока, а под патронатом њиховог новог власника. Јасна је намјера да се у Црној Гори направи осовина Ђилас-Вијести-Душко Марковић и да се помогне дијелу ДПС-а да се врати на власт, само како би Срби у Црној Гори опет били изиграни и преварени.

Жељко Ивановић и Душко Марковић, (Фото: ИН4С)

Подсјећања ради, ДПС је увијек одбијао гостовања на овом медијском концерну јер су им , како су наводили, “Вијести биле политички противници”. Шта ово сад треба да значи? Ђилас је спојио неспојиво, Вијести и ДПС.

Овакви потези Драгана Ђиласа и Жељка Ивановића није да нису очекивани. Неповратним падом гледаности код Срба, они се окрећу комитама, члановима ДПС-а, и бившим гласачима ДПС-а. Каже народна изрека “ко ће коме, ако не свој своме”. Срећно било!

Својевремено је Влада Душка Марковића опростила Вијестима дуг који је настао од пореза а прошле године им је чак и слала помоћ током пандемије. Јавна је тајна да већ годинама Жељко Ђиласов Ивановић одржава присне контакте са Душком Марковићем, нарочито у хотелу “Верде” гђе су вољели и да запливају и да кују политичке планове.

Све је јасно, на сцени је прављење политичке платформе Драга Ђилас-Душко Марковић, “здрава ткива” политике Србије и Црне Горе!

Извор: Борба

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас