Драган Милосављевић: Држава Бондстил – некада Страдија

koreni.rs

Држава Бондстил

После тужакања Стразбуру од стране Србије против насиља, требало би да проширеникруг двојке, у коме превагу односе србојугословени, титоисти, натера Европску комисију из Брисела да, као претходница НАТО, умаршира у Београд и милом – па не

ваљда силом –изнуди „демократску“ изборну капитулацију власти. Макар у Београду.Па после редом. Нови Сад, Ниш,… Тако бар режим  плаши народ, кудећи опозицију са капиталистичке ЕУ НАТО левице, и називајући је, препознатљивим речником ријалитија,„подгузним мувама“.

Ево још једне теме која треба да држи тензије у гледалишту, и да у други план гура претеће исељење Срба са Косова, после одлуке Куртија, читај Америке, да остану без могућности коришћења динара као средства плаћања.О томе је преЦедник обавестио Савет безбедности и тамо победио Куртија са шест према нула. Али не и Америку.Која је  уствари све време тај Курти. Али баш нико да то обзнани јавности.

Па ни европске државе нису, уосталом, постале европске док се нису одрекле суверенитета у корист неонацизма под патронатом САД. Грaџани мањинске,друге Србије, који за себе веле да су против насиља, баш хоће ових дана на силу  у ЕУфронт који се постројава под оновњених  Вермахтом, а на нови дранг нах Стаљинград. Што је могући, изгледни крвави циркус, а где би, иначе, нови светски рат без нас. Редовно бирамо за пријатеље оне  оне који нам одређују подстанаре  а ови одмах  ставе ногу у врата и траже проширење за себе. Све до спаваће собе.А тамо би, по могућству, и да „кресну“, ако дозволимо.

У години када је Тито најзад умро, у Председништво СФРЈ су, све у име спремности на праштање већинског српског народа побуњеним Албанцима, качацима, косовским следбеницимаПризренске лиге, која их је, уз помоћ наших „традиционалних савезника“ са Запада, касније промовисала у „државу Косово“, довели Фадиља Хоџу. Мада је ратовао са качацима, а против НОП, све до 1944. И то би се могло сврстати у једну од циркуских тачака највећег ондашњег директора циркуса Броза и СКЈ ансамбла комуниста, оних који су пола века буквално уринирали по српској публици у циркусу СФРЈ,све терајући Србе на аплауз вођи који је славио поништавање Светосавља под гесломТито – партија. А данас потомци те Интернационале – ова је додуше црна, а не црвена – раде исто, само на други начин. И такође су једини играчи на политичкој арени у циркус претворене Србије.

Вазда као трагикомични „супарници“ два тима из истог клуба – једни „патриоте“, а други „издајници“, у представи са много чинова и још више лажних костима, да ли као потомци партизана,сада „демократе глобалисти“, да ли  као потомци четника и љотићеваца,али искључиво онихиз шминкерница и фундуса службе. Нема ту никакве истинске разлике међу њима, све док је и Александра, и Ђиласа од Југославије. Пре би се рекло да је све више јефтиног лажирања под истим, бриселским патронатом, који им налаже опонашање опробаног система Курте и Мурте.

И док милиони гутача изборне бенгалске ватре гаје наде обећаног „изласка сунца“, да ли на Истоку, или на Западу, већ у зависности од тога коме ће се,како већ буде згодно „елити“, приклонити овдашњи унуци Брозове номенклатуре, елтисти , сврстани у две паралелне компрадорске колоне,призивају народ у гледалиште.Да бира. Уз најаве да ће, опкољена НАТО-ом, Србија ипак, чудом, бити и остати неутрална, седећи притом на неколико столица у више одвојених соба .И отпловити, ако не у ЕУ, а оно у магични БРИКС. Али вазда са њима, титоидима, на командном мосту и крми. Ако глобализам начисто пропадне, а то ће „предосетити“ само ова јБаја. Јер он „зна шта ради“,„купује време“ да реши све наше проблеме.Тако је народ научен, испрограмиран. Дочим, прво мора да плек музиказасвира туш и означи стварни крај још једне изборијаде –циркусијаде.А јавиће, већ,моменат за то они из Брисела.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас