Драган Милосављевић: Протести грађанске левице и пропаст Србије

Фото: Скриншот Твитер

На предлог Видовдана да коментаришем протесте ипак нисам могао да одолим изазову. Поводим «масовног преливања народа» у борби против насиља можемо рећи да је незадовољство маса по већ раније испробаној матрици у опасности да опет, од правца жељених промена, буде по моделу обојених револуција скренуто у ризични теснац политкантског надгорњавања између «Жуте Сциле и црне Харибде».
 
Повео сам се брзином збивања, величином ризика да протести убацивањем неког новог отпора а старог Срђана не скрену ка некаквом балканском Мајдану. Готово да сам притснуо тастатуру сенд са уобичајеним мотом агенцијског ветерана, шаљи одмах, буди први и најпаметнији. А онда сам, ипак, оставио прву процену, без узимања у обзир могуће закулисе да одлежи бар 48 сати. 

Када сам поново прочитао текст схватио сам да сам ипак промашио суштинску скривену поанту. А то је, не руши прозападни део опозције Вучића, упрежући притом оправдано незадвољство маса и одједном освешћене мејнстрим медије запада ,ко заправо влада Србијом, и са киме». Не, не, само се парадемократе легитмишу као савезник глобале – глобалне моћи. И придружују до сада најжешећем притиску запада коме су као повод добрдошле трагичне смрти српске омладине и подмлатка. И то није револиција да Вулић капитулира одмах, већ да дефнитвно ОН, као одговоран за све свашта, скине са дневног реда питање Косова. Да испуни коначно оно што Запад очекује, што Вучић изврдава више од деценије. Спасавајучи своју власт и част и верујући да је у тој позицији незаменљив.
А онда ће га запад, рачунају претенденти на кормило, скинити са трона као даље непотребнг, силом или милом. И тек тада отворити конкурс за нову гарнинитуру политички коректне и кооперативне компрадоре. Још ефикаснију са позиција Запада,зашта се кандидује бивши ДОС.

То може да буде комбинација и најспосбнијих са обе стране опозиционе сцене, црне и жуте. Можда ће је назвати влада националног спаса или слично, техничка…. до времена за који народ каже «не липши магарче до зелене траве», а то ће бити кадрови ала Зорана и њој слични. 

Опет се енергија народа изазвана трагедијама које би могле бити и продукат заверологије лажних застава каналише као и петог октобра. Сада под мотом борбе против насиља а управо су они, другосрбијанци, који се све згражајучи не скидају са Н1 и других медија глобале, удружени са паравојскама кримоса Легије у земунаца, са олошем у службама и војссци, довели на власт НВО владе у сенци. Омогућене пучем Петог октобра… Такви политиканти дубоких џепова и високих прохтева сталним притиском на жртвовање
изгубљеног Косова од када су избачене из седла због неефикасности гурају сталним усмеравањем протеста ка уласку Србије у ЕУ. На принцпу оног гајдаша из бајке испред устрашених , покорних мишева који их музиком води у пропаст. Међу којим се трсе као капои невешто пресвучени удбини бивши радикали. Силеџије. 

Они, заједно са наводним противнцима са прозападне левице верују да ће их та евросвирка одвести право рај у златно добра , а не у пакао наонацистичке ЕУ. (Или барем да ће њима лично бити добро).Та заблуда коју шире у јавности јајаре "умешену" војску Шешења и Вука и придружених побегуља и партијских капиталаца из ДС и ДСС , не ослобађа одговрности. Све је наравно у синхронизацији специјалаца са запада профила амбсадора Хила и Монгомерија и даље активног на просторима Балкана. Уосталом он је први кум покрштавања садашње владајуће коалиције.

Одговорност обе стране које воде и сада ко зна који прокси сукоб заједничка је и невераватно испреплетана и захваљујући невидњвом деловању служби које се већ деценијама не баве безбедношђу државе Србије поверене им на чување. Радије су окренути лукративним делатностиа прављењем по потреби и гашењем компрадорских парапатриотских и параевропских странака (коад нас ни нема искрених патриота и европејаца). Интригарењем у Таблоидима праћењем поједниаца у оквиру берићетног најма. 

Иначе са мафијом се први повезао ДОС да би осигурао прозападни преврат 5 октобра за ћар од 75 милиона долара авансно тако да садашњи режим није измислио топлу воду сарадњом са подземљем које хара земљом. Дакле ова власт је наследила укључени бојлер.
Није октрила топлу воду. Само је окренула термостат на максимум. Такозвана либерална прозападна, гле чуда опет левица, нема зато моралну легитимацију да критикуј оно што је сама створила. Притом напредујући подржавајући плански на Титовом путу ка суноврату Србије.

То право да предводе припадало би недостајућем сегметну политичког спектра који би ако се појави у минут до дванаест организовао и усмерио Србију као обнови институција и државе,. А имао би подршку у оних 80 одсто Срба који сада разбијени таворе у сиромаштву и општој дезоријентацији. Но шанса за то је равна чуду. Жуто црно су немачка застава. А ако би се обе уједине и над палом Србијом, као и њена симболика то би био на нашем пута без алтернативе правац у нигде. И то после новог великог рата, по свему судећи поново светског, који предводи неоенацизам. Сада смештен у штабу НАТО са испоставом у Бриселу и главном командом у дубкој држави неокона корпорацијске троцкистичке левице из САД.

Извор: Видовдан.инфо

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас