Драгослав Јевтић: Каква је будућност света у рукама дигиталне валуте – ЦБДЦ

Foto: Promo

Каква је будућност света у рукама дигиталне валуте – ЦБДЦ

ЦБДЦ скраћеница за дигиталну валуту централне банке је већа пошаст од 0.5 степени топлијег ваздуха на планети, од вируса па и од ратова. Злоћудност ове новине, вештином медијске машинерије би можда и прошла неопажено да иста лица људи који су агитовали против невакцинисаних, који желе да ограниче продају меса, аута и начин грејања, они који су на челу ратно-хушкачке политике у свету, су и основни промотери ове лепо упаковане ђаволије.

Нико се још није пробудио ујутру са жељом да му треба дигитални новац централне банке који могу да програмирају магнати као што су Бил Гејтс и Џорџ Сорош. Пројекат је 100% елитни, а то је опасност првог реда увек и свуда.

Нико од нас још увек нема рачун у централној банци. Имамо рачуне у банкама које имају рачуне у централним банкама. ЦБДЦ-ом се руши овај посредник и убудуће ће постојати једна благајна на којој ће се консолидовати сви наши финансијски процеси.

Шта то значи ? – са ЦБДЦ се могу креирати 15-то минутни градови. Своје паре можете да трошите само у одређеном радијусу од свог дома – камате према ставу. Више неће бити примарни профити већ лојалност систему која ће одређивати камате.

Са ЕСГ-ом (процена одрживости), чије резултате имају све веће компаније се већ иде у том правцу. Ако је ЕСГ пренизак, приступ кредиту постаје тежи. Са ЦБДЦ ово све постаје много лакше и радикалније. – да је ЦБДЦ постоја 2021-ве, невакцинисанима би се притиском на дугме сваког дана за непримљену вакцину, одузимао одређени проценат новца – то је потпуни надзор над људима. Као камера у вашој дневној соби. Има апсолутни утицај на слободу и понашање људи – свако ко купи више меса од прописане количине од стране министарства климе или шири погрешну објаву око вакцинације, учествује у погрешним демонстрацијама или се упусти у неку другу јерес, или ће му новац бити обезвређен или ће му се блокирати рачун.

Пилот пројекти овога већ постоје у свету и ту омчу око врата нам подједнако навлаче и на Истоку (Русија и Кина) и Западу. Амери су због децентрализованог система у нешто бољем положају па су (републиканске) државе Флорида и Тексас то већ забраниле. Централизоване европске земље и оне у систему ЕУ, ово неће моћи да избегну. Увођење ЦБДЦ се више не може спречити, а она опет своји пуни капацитет поробљавања може да развије само потпуним преовладавањем, а то се итекако може спречити. Борба за дигиталну слободу у тоталитарном поретку тек почиње. Ћераћемо се још.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас