„ДУШАНУ МАРКОВИЋУ ДАНАС УРУЧЕНО ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ОД БРАЋЕ И СЕСТАРА ИЗ БОЈЕВОГ БРАТСТВА

3

Председник БУНТ – Праве Србије, Душан Марковић данас је присуствовао манифестацији „Стазама хероја – деца победе’’ у организацији борачког удружења „Бојево братство Крушевац’’. Том приликом Марковићу је уручена повеља за хуманост и помоћ борачкој популацији.

„Данас, 13. маја 2023. године у Крушевцу, имао сам част да са српском дечицом и нашим херојима присуствујем прелепој манифестацији „Стазама хероја – деца победе’’ у организацији борачког удружења „Бојево братство Крушевац’’ на којој су били и чланови удружења „Ратни ветерани Параћин’’, „Друштво полицијских ратника’’, „Српско-руско пријатељство Свеславица Крушевац’’ и „Свесрпски савез ветерана Бојево братство’’. Том приликом од српских бораца сам добио нешто на шта ћу цео живот бити поносан, а то је повеља за хуманост и помоћ борачкој популацији.

Када стекнете поверење и поштовање оваквих људи, знате да радите праву ствар.

Хвала Господу Богу што ми је дао прилику да служим свом народу и хвала мојој браћи и сестрама борцима на свакодневном дружењу, саветима и предлозима. Поносан на њих, на свој српски народ и на своју Србију да је више оваквих кампова и дружења српске дечице не бих нам се дешаваље трагедије какве се дешише ових дана.
Живела Србија!’’

Рекао је Душан Марковић, председник БУНТ – Праве Србије.’’

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас