Двери најавиле тужбу у Новом Саду против Ненада Чанка

image_2021-09-09_103616
„Ненад Чанак, као Вучевићев коалициони партнер, својим дјелањем је на Цетињу осрамотио све Новосађане и за то треба да буде одговоран онај који је са њим формирао власт у Новом Саду“, оценили су из Двери

Српски покрет Двери поднијеће у Новом Саду кривичну пријаву против лидера Лиге социјалдеморката Војводине Ненада Чанка, наводи се у позиву на конференцију за новинаре.

Конференција ће се одржати испред Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду сјутра у 11 сати.

На конференцији ће говорити потпредсједник Двери Иван Костић и предсједница покрајинског одбора Двери Ивана Стојановић.

Новосадски одбор Двери раније је у саопштењу осудио то што је Чанак био за викенд на Цетињу приликом устоличења митрополита Јоаникија.

– Ненад Чанак, као Вучевићев коалициони партнер, својим дјелањем је на Цетињу осрамотио све Новосађане и за то треба да буде одговоран онај који је са њим формирао власт у Новом Саду – оцијенили су из Двери.

Избацивање Лиге социјалдемократа Војводине из градске власти у Новом Саду затражио је Покрет социјалиста, који је Чанка назвао „саборцем“ предсједника Црне Горе Мила Ђукановића.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је рекао да ће том питању „приступити рационално“, објашњавајући да до сада нису имали никаквих „трзавица“ на локалном нивоу са ЛСВ.

ДАН 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас