Ево како су мим странице дочекале вест да је Марко Ковачевић одбио састанак са високим представником САД

viber_image_2021-11-13_19-52-38-547

Nije trebalo puno mudrosti 1998. godine pa izvršit političko oceubistvo i okrenut se protiv Sloba da bi te Amerikanci instalirali na vlast i tu držali narednih 20 godina. Ali trebalo je dosta časti, a još više muda — pa biti protiv.

Vjerovatno nije politički dugoročno isplativo, ali jednako toliko časti i jednako toliko muda, treba imat, pa ne biti mala kučkica, nego između prijema specijalnog izaslanika SAD za Zapadni Balkan, i predavanja o Njegošu, otići na predavanje o Njegošu. Možda su mnogi, zbog ličnog profiterstva, političke zaslijepljenosti i sitne koristi, obnevidjeli, ali ima i nas koji vidimo: Marko Kovačević će biti lider slobodnog srpskog naroda u Crnoj Gori. Bog ga poživio.

Хахахаха какво је ово прангијање људи моји, док се ови утркују ко ће боље да се сагне најобичнијем отправнику возова из Америке, брат Ковачевић заузео Додиков приступ Ескобару. Дери Ковачевићу!!!

May be an image of 4 people and text that says "dobro nam došli gospodine zamenice trecegsekretara kafe kuvarice američkog ambasadora za Tadžikistan лагани ани стихови за недельно поподне немам времена за ескобара одох на предаване o негощу"

Лагани стихови за недељно поподне

Како је добро! 🙂 Дође замјеник помоћника државног секретара да прича са премијером или предсједником Црне Горе, сви пресрећни, праве се промотивни материјали, замјеник помоћника рекао ово, замјеник помоћника похвалио наш рад, замјеник помоћника нама вјерује највише… Обишао их неки обични службеник са Америчким пасошом и ови балаве ево 3 дана на њега, тркају се ко ће да га прими. Па после провокација што потпредсједник Владе Србије дочека Кривокапића, а овамо долази замјеник помоћника државног секретара. Не но конобар из Бијеле куће. Озбиљније чак и звучи да ти инструкције даје конобар из Бијеле куће него „замјеник помоћника државног секретара“.

The Neprijatni

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас