Ево шта је Мило постигао протестом на Цетињу

viber_image_2021-09-04_14-50-32-014

Осамдеспетице са обје стране не схватају да што је хтио да постигне на Цетиње, ђесу наше све светиње, Мило је постигао:

1.Додатно је удаљио Kривог од његове базе тј од црквених кмера који су бијесни што не могу на Цетиње да се окупљају поводом вјерског славља, док Цеташи из свих градова могу да се окупљају ради онемогућавања вјерског обреда.

2.Удаљио Kривог и од Митрополије која га сад види као све непоузданијег партнера. Премијер који је угуран у политику на њихову препоруку је дошао да им не може гарантоват сигурност, да су угроженији него икад за вријеме званичне власти ДПС-а, да не могу на устоличење угостит ни политичаре ни народ. + Сам Kриви је помогао изјавама да ће народу биот мање стало до цркве кад им плата буде хиљаду еура.

3.Натјерао је еKсперТскУ владу да призна да никоме не може да гарантује стабилност. Што су вијдели наши мЕђИнАроДнИ (((партнери))) из Брисела који већ размишљају „Јебенти, ако није било стабилније кае Мило био 100% на власт.“ Стабилократија ово оно.

4.Јебемусе за Цеташе, и ЦПЦ па и за устоличење. До устоличења би свакако дошло ка дае битно Милу ђе ће бит. Овај скуп и да се појави 100к Цеташа (а неће ни 5) нема никаквог изгледа да успије као што нису имале ни литије, јер нема конкретно зацртани циљ. Цеташи имају неки осјећај да ће се нешто десит ако замашу са довољно застава, али као што знамо жвака у продавницу је вреднија од осјећаја осамдеспетица.

5. Има ли каквијех пандемија?

Аутор: Стари Либерал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас