Фајненшел тајмс: Европа да се спреми за демогрaфску попуну Арапима и Азијатима

Migranti

Сјеверна Америка и Евроазија морају примити још више људи, наводи аутор Параг Хана

Фајненшел тајмс објавио је чланак у ком се заступа став да би „људи из европских земаља требало да се спреме за демографску попуну Арапима и Азијатима“.

Потписник чланка Параг Хана уједно је и аутор књиге Како ће масовна миграција преобликовати свијет и шта то значи за Вас.

Хана је између осталог био сарадник Свјетског економског форума и Савјета за спољне односе.

Хана сматра да ће усљед климатских промјена велики дијелови земље постати „ненасељиви“, што ће довести до „премјештања милиона, ако не и милијарди људи… на географске положаје најповољније за опстанак“.

Из књиге Парага Хане

Хана додаје и да ће „недостатак радне снаге“ у Сјеверној Америци и Европи приморати те континенте да „одврну славине за прилив усељеника“.

„Сјеверна Америка и Евроазија морају примити још више људи“, захтијева Хана.

„Финансијски напрегнуте и слабо насељене земље Вишеградске четворке могле би се спојити у ширу федерацију ради боље управе над животно важним шумама, пољопривредом и ријекама, како би се припремиле за демографску попуну Арапима и Азијатима.“

Вишеградску четворку чине Чешка, Мађарска, Пољска и Словачка.

Подсјетимо да се новинар Фокса Такер Карлсон одавно бави овом темом, због чега је јеврејска Лига против клеветања захтијевала од те телевизије да му да отказ.

 

Summit News, 7. 10. 2021/ Стање ствари 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас