Gavrilović: Srbi zapravo nikad nisu ni postojali, a Rusi su napali Hitlera

Фото: Скриншот

 

SRBI NIKADA NISU POSTOJALI A RUSI SU NAPALI HITLERA

Goran Gavrilović

 

Ako smo po nečemu bili poznati kao narod u skladu sa svojom istorijom to je da smo svakoj vlasti I vladaru znali da onako srpski opsujemo sve po spisku i tu pardona nije bilo nikada. A ovi malo ozbiljniji znali da junački vladara skrate za glavu pa ili je odnesu Beogradskom Paši, ili ubiju u Kosutnjaku, ili ubiju I njega I ženu mu hrabro iskomadaju sabljama i junački bace kao djubre sa balkona rezidencije.

Znali su doduše komunisticki okupatori da streljaju za saradnju sa okupatorom i za “Izdaju naroda” Kraljevog Komandanta Vojske u otadžbini. Generala Kralja i vlade u Londonu glave jednako ucenjene na 100 000 Rajhsmaraka kao i Josipa Broza. Brozov komunisticki režim se pokazao ”toliko napredan da je jednu uspešnu pobednicku drzavu planski mirno u krvavim  ratovima rasturio”.

Naravno sada se zna da je za sve kriv onaj narod koji je sebe uništio da bi stvorio i oslobodio masu novih, do sada nepoznatih hiljadugodišnjih nacija koje mu to nikada neće oprostiti”. Zvuči kako zvuči ali to nam se događa. Sreća nam je došla na tenkovima dela jedinica Trećeg Ukraninskog fronta koji je omogućio komunistickoj sekti da konacno promoli nos iz Bosanskih planina okupiraju i zauvek raskomadaju Srbiju. (Postojali su 4 Beloruska, isto Ukrajinskih, Karelijski, Baltički i ostali jedino ruskog nije bilo).To su danas rezultati promene istorije.

Dakle savremeno tumačenje istorije koje je u sadejstvu sa politikom, je da se samo Rusi, narod koji je svojom žrtvom razbio Hitlerove armije I spasao svet od nacističke zveri ne samo nije borio protiv nacizma nego je i odgovoran za početak tog najvećeg krvoprolica u istoriji koliko i Nemački Rajh a i više od njih. To je vreme u kome živimo.

Znali su da poslednjeg Vožda u Srba hrabro izruče onima koji nas u ratu nisu slomili, ali smo to mi u ovih par decenija uradili bolje nego što bi oni mogli i da sanjaju. I to je velika istina koju je neprijatno i čuti a ne prihvatiti. Sami smo sebi presudili, od naroda koji nije uzmicao pred najvećom silom u istoriji sveta, postali smo narod slomljene kičme. Zauvek? Jer važno je upravljati, a ne tamo neki narod da mi misli šta će država da radi, jer što reče jedan “Država nije igračka”.

Vojska je jaka i čak je blizu ranga nacionalne garde Ohaja. Onome ko je služio vojsku srce je zaigralo gledajući kako general Mojsilovic u stavu mirno dočekuje delegaciju koja je i čistog postovanja prema Srbiji izgledala kao da nikada nije bila opterećena protokolom.

Videlo se veliko poštovanje prema Srbiji. Veliko poštovanje. Nekima je od prevelike sreće srce I preskočio. MIG29, koje ima i vojska Srbije u Ukrajini dokazuje, veliki kvalitet i žilavost i često bude oboren u drugom borbenim letu, a neki izvori tvrde da su pojedini uspeli da uzlete i treći put. Izuzetan avion. Izjave zvanicnika da je bezbednost srpskog neba sa MIG29 zagarantovana su dakle dokazane, mada zli jezici dodaju onu narodnu “Živ je Todor da se drzi govor“. Uspeli smo sami nije NATO!

Vožda je neko ipak isporučio na Vidovdan i stavio ga u istoriju koju neće pisati ovi sada nego oni koji će doći. Zli jezici kažu da će je verovatno pisati Migranti jer od nekada jakog i vitalnog naroda koji je hrabro stajao na braniku otadžbine neće ostati mnogo. I niko nam za to nije kriv, sami smo sebe uništili. Bio jednom jedan hrabri narod, a sada kao da ga nikada nije ni bilo. Očekujemo da mere daju rezultate I da nas na sledećem popisu u Srbiji bude preko 9 miliona. Ispada da bezbednost garantuju i ovi migranti što u prtljagu nose automatske puške.

Ali nemojte da vama padne na pamet da imate oružje vi nemate prava da  posedujete nikakvo oruzje jer “niste obučeni“ za posedovanje bilo kakvog oružja kao ti migranti. Država vam garantuje bezbednost a pokušaj da budete kao migranti bi vas skupo kostao. Robija debela. Dakle sve napreduje i nema potrebe da se brinete. Ima ko brine za vas. Narode! Raduj se i razoružaj se. Samo opušteno pred nama je svetla budućnost. Bez nas ili sa nama koji više nismo svoji. Aj živeli!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас