Главни одбор Двери: Излазимо на изборе и Бошко Обрадовић ће бити наш председнички кандидат ако нема договора у опозицији

Dveri

На седници Главног одбора Српског покрета Двери, која је данас одржана у Ужицу, донета је одлука да Двери излазе на изборе 3. априла следеће године на свим нивоима.

 

После више од годину дана замајавања од стране власти у вези са међустраначким дијалогом око побољшања изборних услова на два колосека, Главни одбор Двери оцењује да су истекли сви рокови за договор и да је остало мање од шест месеци до избора. Зато више нећемо чекати било какве разговоре са влашћу већ идемо на изборе и у директну борбу за подршку и гласове грађана без обзира на изборне услове. Од новог бојкота, кукања и повлачења нема ништа, као ни од лажних позива на уличне протесте. Сигурни смо да ће исту одлуку ускоро донети и сви други у опозицији иако то избегавају да кажу овако отворено и поштено као ми сада и на време.

Такође, после више од годину дана замајавања од стране опозиције која у том периоду није имала нити једну заједничку акцију против власти, Главни одбор Двери је одлучио да кренемо у предизборне припреме као да ћемо на изборе изаћи самостално. Остајемо отворени за сарадњу унутар опозиције, али више нећемо чекати никога и ништа јер је остало веома кратко време до избора. Противимо се било каквим покушајима прављења монопола у опозицији и уколико нема договора око заједничког изласка на изборе у једној или више опозиционих колона, Српски покрет Двери ће на изборима на свим нивоима идуће године наступити самостално. Двери ће имати и свог председничког кандидата уколико не дође до договора око заједничког председничког кандидата опозиције и наш председнички кандидат биће председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић.

Двери

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас