Главни одбор сатанисту Полексића проглашава за „свештеника“

image_2021-09-25_212519

Наиме, како је наш портал раније извјештавао, истаживајући бизарни култ познат као „Одред девет углова“ који окупља „самопрозване нацисте и притом пропагира приношење људских жртава, педофилију и силовање“, овај истраживачки трио открио је један њихов одељак, ткз.„ Ложу астралних косто-глодара“

Мираш Дедејић, поглавар НВО Црногорска православна црква, сјутра ће „ђакона“ Николу Полексића рукоположити у „чин свештеника“.

Дедејић је сјутра опонашати литургију у цркви „Светога Ивана Црнојевића на Цетињу с почетком у 10 часова“, најавили су из те организације, јавља Побједа.

Подсјетимо, Полексић је муж Мирне Никчевић и сатаниста. Наиме, како је наш портал раније извјештавао, истаживајући бизарни култ познат као „Одред девет углова“ који окупља „самопрозване нацисте и притом пропагира приношење људских жртава, педофилију и силовање“, овај истраживачки трио открио је један њихов одељак, ткз.„ Ложу астралних косто-глодара“. Оно што је запрепастило ове истраживаче јесте чињеница да је сједиште ове ложе у Црној Гори, али још више то да су њене вође двије „политички утицајне особе“ – Мирна Никчевић и Никола Полексић.

Ин4с 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас