Горан Шарић: Почиње ли у Украјини рат Русије и НАТО-пакта?

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Goran Saric

Ne može svanuti prije nego svane!

Počinje li u Ukrajini rat Rusije i NATO-pakta?

23. kolovoza 1939. god. u Moskvi su sovjetski ministar vanjskih poslova Vjačeslav Mihajlovič Molotov i njemački ministar vanjskih poslova Joachim von Ribbentrop potpisali „Pakt o nenapadanju i prijateljstvu između Njemačke i Saveza Sovjetskih socijalističkih Republika“. Te je jeseni cijeli svijet mislio da su Rusi prešli na stranu Hitlera. Pet godina kasnije ruska se zastava vijorila na Reichstagu, usred Berlina.

Stasale su nove generacije Nijemaca koji ne pamet kako se ledi krvi u žilama na zvuk ruskih čizama. Koje nisu čule za izreku: „Posjetite Rusiju prije nego Ona posjeti vas!“. Te generacije se ponašaju kao njihovi pradjedovi, odnosno, kako je to dobro primijetio hrvatski predsjednik Milanović, slično kao nacisti tridesetih godina.
Njemačka prekida „Sjeverni tok“ zbog nekakvih izmišljenih proceduralnih razloga i igra na kartu tzv. globalnog zatopljenja. Ruski plin neće doći, sad bi trebalo nekako i zimu nagovoriti da ne dođe. Jer ako dođe, korona će zapadnim Europljanima biti najmanji problem u životu, dok budu cvokotali grijući se na namještaj, povelje o ljudskim pravima i kovid certifikate.

U svijetu se situacija uzbibava. Francuska hoće povlačenje svih stranih snaga iz Libije, Turska odbija. Kuha se na Kavkazu, Armenija traži od Rusije da ih vojno zaštiti, pozivaju se na „Sporazum o uzajamnoj obrani iz 1997.“. Novi incident u Južnom Kineskom Moru, Kineski brodovi blokirali put filipinskima, Manila maše sporazumom o uzajamnoj obrani sa SAD-om! A najgore je na istoku Europe. Soroševski mediji, po uputama, svi unisono, pišu kako Putin gomila vojsku na granici sa Ukrajinom?!

Ne, Putin stavlja vojsku na rusku granicu! I igra šah sa zapadnjacima divljacima. Te naredi manevar lijevo, konj na c – 6, te naredi manevar na desno, zauzimanje strateški dobre pozicije za lovca u otvaranju. Rusi su najbolji šahisti svijeta! Generalni tajnik NATO-a, Jens Stoltenberg kaže da je NATO uočio „neuobičajenu koncentraciju trupa s ruske strane granice“

Ukrajinska hunta je u panici. Ukrajinski ministar vanjskih poslova, Dmitrij Kuleba, molećivim glasom traži od Pariza i Berlina da mu pomognu, da zajedno napadnu Ruse u Donabsu. Britanski premijer Johnson, za kojeg vječno živa reptilska kraljica kaže da joj je najantipatičniji od svih uvlakača, prijeti: „Europa uskoro morati izabrati: ruski plin ili Ukrajina!“ „Lordovi“ i „sirevi“ guraju Ukrajince na Rusiju i traže od EU da ih podrži!

Dođe li do napada na ruski narod u Donbasu, to će biti najveća blamaža EU-GB-USA osovine zla u povijesti! Vojna avantura pseudo-Kijeva biti će najkraći rat ikada, prema kojem će afganistanska blamaža Amerike i saveznika izgledati kao herojska epopeja. Tihoj ukrajinskoj većini je dosta pseudo-Kijeva i ratnohuškačke američke, britanske i aškenaske politike.

Dođu li Rusi, ukrajinski trgovi biti će puni naroda koji ruske vojnike dočekuju kao osloboditelje! A onda je pitanja hoće li se i korona uplašiti? Da, sve je povezano, usred smo 3. svjetsko rata, hibridnog, psihološkog, propagandnog, neokortikalnog, psihotronskog i kao što vidimo iz priloženog biološkog rata!

Ako nekog zanima kako će to izgledati, neka pogleda filmove Toma Cruisea. Prije svega, ruska vojska koristi digitalnu radio vezu s lokalnim šifriranjem koje se mijenja svakih dvadesetak minuta. Može se presresti, čuti nekakvo šuštanje, ali se ne može dešifrirati.

Čitav rat trajao bi 47 sati, ne 48. Početi će tiho, bez buke. U cijeloj Ukrajini će otkazati sva sredstva veze, a zatim će se isprazniti svi akumulatori u vozilima i baterije u telefonima i radio stanicama. Ruski sistem „Higan“ pokvarit će svu elektroniku, a sistem „Altair“ LCD monitore i sve uređaje za navođenje, radare… Sistem „Rtut“ (Živa) će onemogućiti ukrajinske dirigirane projektile i protutenkovske rakete, koje će prilikom pokušaja upotrebe eksplodirati. U isto vrijeme svi dronovi nad Ukrajinom će padati ili se spuštati na rusku stranu. Sistem „Krasuha-4“ gasi svu elektroniku u avionima i letjelicama, a sistem „Avtobaza“ preuzima kontrolu nad dronovima, pitajte Amerikance kako su im sa njim Iranci preoteli dron. Ruska artiljerija navođena je pomoću satelita i bespilotnih letjelica.

Rusija se nikad ne naljuti, Rusija se fokusira. Teoretičari zavjere godinama su najavljivali epidemiju i obaveznu vakcinaciju. I dogodilo se. Malo drugačije do duše nego što su zamišljali. Nakon toga rekli su, slijedi invaziju vanzemaljaca. Možda i to bude malo drugačije. Možda Ukrajina doživi invaziju – malih zelenih. Treba biti strpljiv. Ne može svanuti prije nego svane.

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас