Градоначелников доберман најлепши, похвалио се сам на друштвеним мрежама

Goran cvetkovic mesko

ЛЕСKОВАЦ

Градоначелник Лесковца Горан Цветановић похвалио се на свом фејсбук профилу да је његов пас, доберман Ханибал, “најлепши пас у разреду” на данас одржаном Међународном такмичењу у Лесковцу.

Цветановић је добио и плакету Kинолошког друштва ал као градоначелник за подршку овој манифестацији из буџета града..

Ево шта је написао Цветановић који у колекцији “нај” има и најлепше двориште, најбољег штиглића а сам је био и “најџентлмен”.

” Да ли постоји бољи начин да се проведе недељно преподне од посете Изложби паса свих раса која се традиционално одржава у нашем граду по 14. пут? Поред прилике да попричам са љубитељима ових дивних животиња, како из нашег краја, тако и шире, и сам сам са својим најмлађим псом учествовао у такмичарском делу изложбе. Чланови моје породице и ја бринемо о нашим псима са много посвећености и љубави, па је национална титула ЦАЦ за најлепшег пса у разреду која је припала двадесетомесечном доберману Ханибалу, нама још дража. Драго ми је што сам у парку Kраља Петра Првог видео много младих људи са децом који су уживали у изложби у којој је учествовало скоро 400 паса.”, објавио је Цветановић на свом фејсбук профилу.

Подсећања ради, убрзо пошто су му двориште прогласили за најлепше, експресно је престао да постоји Центар за економику домаћинства “Даница Вуксановић”.

Надамо се да таква судбина неће задесити и Kинолошко друштво после данашње титуле за градоначелниковог пса.

Југмедиа 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас