Hrvatski novinar „hrabro“ izveštavao u strahu od bombe, gledaoci pukli od smeha zbog detalja (Foto)

FOTO: HRT / SCREENSHOT

Novinar iz Hrvatske Petar Vlahov, koji izveštava za hrvatsku nacionalnu televiziju iz Izraela, postao je predmet šale na društvenim mrežama u Hrvatskoj i to zbog načina samog izveštavanja sa terena.

Vlahov je izveštavao iz Tel Aviva, za Dnevnik 2 HRT-a, a zbog načina na koji je to učinio, odnosno, zbog poze, postao je mim na Tviteru. Naime, on je legao na zemlju i to u pozi nekoga po kome zaista padaju bombe, dok su dve žene iza njega prilično opušteno stajale pored automobila i tipkale po telefonu.

„Neodoljivo podseća na Smucala iz Letećih medvedića“

Vlahov je na glavi je imao otkopčani zeleni šlem i nije nosio pancir, dok svi ostali reporteri u Izraelu nose plavu pancirku s natpisom PRESS i plavi šlem, budući da u svim ratnim zonama novinari moraju imati oznaku.

„Naš junački reporter u borbi za goli život“

Kako piše portal „Indeks“, nije poznato odakle Vlahovu šlem zelene boje i može se pretpostaviti da ga je pozajmio od nekog vojnika.

Novinar je u javljanju za Dnevnik rekao da je upravo svedočio raketnom napadu Hamasa, kao i da su on i svi drugi videli nekoliko raketa. Dodao je da su svi morali da izađu iz automobila.

Izvor: blic.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас