Hrvatski reporter sa hit snimka iz Izraela se opravdao: „Podsetilo me je na Domovinski rat, ‘vrući’ smo snimali stend-up“ (Video)

FOTO: HRT / SCREENSHOT

Hrvatski reporter Petar Vlahov momentalno je postao hit na društvenim mrežama zbog nesvakidašnjeg uključenja u dnevnik iz ratom zahvaćenog Izraela!

Vlahov se uključio u dnevnik HRT-a, podsetimo, noseći šlem na glavi i gotovo ležeći na zemlji, odajući pri tome pozu nekoga po kome padaju bombe, ali iza njega su bile dve žene koju su opušteno stajale pored automobila.

Brojni komentari i neumesne šale pojavile su se nakon dnevnika na društvenim mrežama, a mnogi su potcenili opasnost u kojoj se Vlahov našao pa su tako pojedini korisnici olako pisali kako je reporter „ležao dok su žene iza njega opušteno gledale u mobilni telefon“.

Petar, koji se trenutno nalazi u Tel Avivu, otkrio je šta se tačno dogodilo prilikom uključenja u dnevnik.

– Nije mi bilo svejedno iako me je to podsetilo na Domovinski rat. Prošlo je sve kako treba. Napad je trajao oko dva minuta i to srećom bez posledica – rekao je Petar za Večernji.

Reporter navodi da je u trenutku napada krenuo u obilazak naselja blizu Aškelona na zapadu Izraela.

– S obzirom na to da tamo često dolazi do raketnih okršaja u prtljažniku smo nosili pancirke i kacige koje nam je osigurala ambasada. Tokom puta stigla je SMS poruka od IDF-a da će za manje od minuta doći do raketnog udara na prostoru kojim se krećemo. Napustili smo vozila po protokolu i dograbili kacige i čekali da prođe napad. Nakon toga smo još „vrući“ snimili stand-up – objašnjava Petar.

Navodi da korisnicima društvenih mreža ne zamera ništa, ali nema lepe reči za pojedine kolege i medije koji su snimak koristili za sprdnju.

– Razlog zašto su drugi gledali u mobilne telefone jeste to što su iščekivali poruku hoće li biti drugog talasa napada. Zbog bezbednosne procene vratili smo se u sigurniji Tel Aviv – navodi Vlahov.

Izvor: espreso.co.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас