ИГОР ДАМЈАНОВИЋ: МИЛО ЂУКАНОВИЋ ЈЕ ПОСТАО ТЕРЕТ ЗА СВЕ, ПА И ЗА АМЕРИКУ

image_2021-09-28_215323

Настаљајући да даље срља у екстремизам и фашизам и послије изборног пораза 30. августа прошле године, Мило Ђукановић је показао да је политичар кога је вријеме прегазило и да сваки дан све губи подршку међу својим дојучерашњим присталицама.

То је конкретно и показао протест против устоличења владике Јоаникија на Цетињу, на коме Ђукановић није успио да окупи више од 3000 људи из цијеле Црне Горе, махом фанатика и хулигана.

Тога да свакодневно губи подршку и да му се круни некад неприкосновени политички ауторитет свјесни су и Ђукановићеви покровитељи са Запада. Као ислужени политичар, са озбиљним криминалним аферама Мило Ђукановић је постао баласт за све, па и САД.

Ђукановић је у Њу Јорку представљао појаву за избјегање. Умјесто прижељкиваног сусрета са лидером најмоћније државе свијета, Мило Ђукановић се срео са 2 Балканца без међународног легитимитета – тзв. предсједницом лажне државе Косово, која није чланица УН и Жељком Комшићем, који је у Њу Јорку боравио противно Уставу и законима БиХ.


Фронтал

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас