ИНЦИДЕНТ У БЕОГРАДСКОЈ ШКОЛИ: Бивша ученица упала са КУХИЊСКИМ НОЖЕМ, па повредила друга и наставницу!

Фото: Скриншот Јутјуб

У приватној школи „Руђер Бошковић“ у Београду догодио се инцидент, сазнаје Курир.

Наиме, према незваничним сазнањима Курира, бивша ученица (15) дошла је у школу и ножем напала друга и наставницу.

Како Курир сазнаје, полиција је ухапсила девојку.

Огласио се бивши министар у чијој школи се догодио инцидент

Након информације да је бивша ученица ножем повредила ученика (15) и наставницу која је покушала да је спречи у приватној школи „Руђер Бошковић“ у Београду Младена Шарчевића, бивши министар просвете рекао је за Курир да нико није повређен!

Шарчевић је навео да се професорка мало порезала по руци приликом одузимања ножа.

– То је бивша ученица која је имала неких психичких проблема, родитељи то нису пријавили приликом уписа. Она се у октобру исписала из школе. Данас је дошла као да види друштво, у једном трену је извадила мањи кухињски нож и кренула да млати са њим. Наставница је брзо одреаговала и узела јој је нож. Али су је осујетили – изјавио је Шарчевић за Курир.

Раније данас, једна школа у Калуђерици звала је полицију зато што је један од ученика неозбиљно схватио трагедију и имитирао неке од поступака јучерашњег масакра у ОШ „Владислав Рибникар“ на Врачару.

Такође, у Основној школи „Јефимија“ у Обреновцу дечак је јутрос извадио из ранца пластични пистољ одмах након одржаног минута ћутања. Одмах потом, бавештене су све службе, полиција је одмах изашла и привела дечака.

Овај инцидент дешава се само један дан након што је ученик основне школе на Врачару убио осморо ђака те школе и чувара, док је ранио шест ученика и наставницу историје.

У Србији је проглашена тродневна жалост, а настава у свим школама у Србији почела је јутрос минутом ћутања, како би се одала пошта страдалим ученицима и запосленима у ОШ „Владислав Рибникар“ на Врачару. И поподневна смена почеће минутом ћутања.

Извор: Курир.рс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас