Ињац: Мјесецима трпим притиске тужитељке Лидије Митровић која покушава да пошаље сина на Војну академију

Olivera Injac
– Тог филма више гледати нећете – истакла је она

Министарка одбране Оливера Ињац казала је да јој је част што је гони тужилац бивше власти, те да то за њу представља доказ да структуре које ти појединци штите немају контакте у Министарству одбране, као и да је Министарство одбране коначно постало ресор који се води у складу Уставом и законом.

– У интересу је јавности да сазна садржај захтјева за скидање имунитета, јер ме СДТ које треба да гони учиниоце најтежих кривичних дјела, лажно оптужује за наводно незаконито заснивање радног односа за два лица у МО. Наиме, истина је у томе што мјесецима трпим притиске Специјалне државне тужитељке, Лидије Митровић, која злоупотребљавајући службени положај у СДТ, покушава да свог сина пошаље на Војну академију у Грчку, супротно позитивним унутрашњим прописима Министарства одбране – казала је Ињац за портал Дана.

Како је истакла Специјална државна тужитељка помислила да ће ово МО, као и оно прошло намјештати конкурсе за високо рангирани државни и политички естаблишмент.

– Тог филма више гледати нећете – истакла је она.

Подсјетимо, Специјално државно тужилаштво формирало је предмет против Ињац због злоупотребе службеног положаја и незаконитог запошљавања, те затражило скидање имунитета.

Дан

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас