Истраживање открило истину о Мирни Ничкевић и њеном мужу „ђакону“: Нацистичко-сатанистички култ се инфилтрирао у државне органе ЦГ и НВО ЦПЦ

viber_image_2021-12-02_19-32-00-962

Истаживајући бизарни култ познат као „Одред девет углова“ који окупља „самопрозване нацисте и притом пропагира приношење људских жртава, педофилију и силовање“, овај истраживачки трио открио је један њихов одељак, ткз.„ Ложу астралних косто-глодара“. Оно што је запрепастило ове истраживаче јесте чињеница да је сједиште ове ложе у Црној Гори, али још више то да су њене вође двије „политички утицајне особе“ – Мирна Никчевић и Никола Полексић

Извор: ИН4С

Рећи просјечном човјеку да је сатаниста и нациста била би увреда, али рећи то Мирни Никчевић и њеном мужу, „ђакону“ „црногорске православне цркве“, Николи Полексићу, судећи по истраживању истраживачког подкаста „The Empire Never Ended“ – било би само констатовање чињенице.

Истраживајући бизарни култ познат као „Одред девет углова“ који окупља „самопрозване нацисте и притом пропагира приношење људских жртава, педофилију и силовање“ – овај истраживачки трио открио је један њихов одељак, ткз.„ Ложу астралних косто-глодара“. Оно што је запрепастило ове истраживаче јесте чињеница да је сједиште ове ложе у Црној Гори, али још више то да су њене вође двије „политички утицајне особе“ – Мирна Никчевић и Никола Полексић.

„Одред девет углова“ је основао Дејвид Мјат седамдесетих година прошлог вијека, и она сабира бројна њу-ејџ магијска учења, која поред пропагирања насиља и педофилије нарочито цијене национал-социјализам. Блиска групи којој предводе јесте и тзв. „Храм крви“ (Temple ov Blood), која између осталог подучава, како ови истраживачи тврде, своје следебнике да заузму утицајне позиције у порецима система не би ли га дестабилизовали, изазавши хаос из којег ће, како они вјерују, изнићи један нови свјетски поредак. Ови истраживачи тврде да је ћелија којом руковде Полексић и Никчевић такоће у општењу са овом злогласном групом, а на једној слици, под описом „Лажни пророк и звијер“, може се видјети како Мирна Никчевић чита гласник ове секте – часопис „Лажни пророк“.

Ипак,  ту ствари не стају. Како њихово истраживање октрива, Полексић је једно вријеме и обављао функцију уређивача једног другог часописа, званичног гласила „Одреда девет углова“, тзв. „Фенрир“, који се самоодређује као „Гласило сатанизма и злобе“. А оно што је овом истраживачком трију привукло пажњу јесте чињеница да је Мирна Никћевић, и поред чињенице да је јавности постала позната, лајковала званичне објаве овог сатанистичког култа, не скривајући притом њихове симболе ни на својим фејсбук објавама. Овакво понашање истраживачи објашњавају тиме да је Мирна вјероватно очекивала да су мале шансе да ће ико са њеног поднебља уопште знати да препозна сатанистичку симболику култа „Девет углова“.

Као што се из приложеног види, Мирна Никчевић не крије своју љубав према сатанизму. Ипак, оно што би за оснивача невладиног удружења „Montenegro international“, које баштини вриједности грађанског друштва, антифашизма и демократије требало да буде нарочито проблематично јесте чињеница да се она јавно (премда не очекујући да ће је ико разумјети!) поноси симболима који величају национал-фашистичку идеологију Хитлера и Антихриста!

То шта симбол у доњем десном углу представља, први је растумачио њен партнер и са-секташ, Никола Полексић, па стога и пише како „ Нико ово скапирати неће ако не посвети 20 година свог живота изучавању езотеричне и политичке историје европе… али, битно је да ми контамо… да смо комбинација. J Не зна Планета шта ју је снашло, а тек Серби…ха..“

Иако је Полексић у праву да нико од Мирнинх пријатеља из Црне Горе и региона вјероватно није био у стању да растумачи ову симболику, на општу срећу то су знање посједовали истраживачи са подкаста „Империја никад није умрла“, откривајући да је у питању тзв. „Vindex“ који, како само гласило ове секте јасно исказује, симболизује Анти-Христа и Хитлерово отелотворење.

Оданост национал-социјалистичким идејама и Анти-Христу Никола Полексић и не крије, па је тако јавно доступан (на енглеском језику) интервју у којем он износи сва своја секташка мишљења, али исто тако и низ објава у којима недвосмислено оправдава лик и дјело Адолфа Хитлера, па чак и преводи хвалоспјеве Хитлеру из књига које је написао вођа секте којој припада, Дејвид Вјат.

Наравно, овакав ангажман не треба никога да чуди, будући да Полексић годинама руководи и уређује званичне странице ових секти, на којима се, између остаог, пропагира екстремно насиље, политичка и друга убиства и тако даље. Ипак, као најморбиднију чињеницу ови истраживачи истичу ту да је Полексић, који се недавно постао „ђакон“ ЦПЦ, такође својевремено основао, под једном од његових бројних псеудонима, основао и „Гностичку цркву Христа-Луцифера“ у Подгорици.

Наравно, Полексић ни дан данас не крије своје припадништво, па тако његов профил и даље обилује бројним референцама на ове злогласне секте и њихове активности, што не би требало да чуди будући да он, како сам признаје, носи ранг „спољашњег експерта“ у хијерархији Одреда девет углова. Ипак, оно што свакако јесте застрашујуће јесте то да, како ови експерти тврде, стицање оваквог ранга по унутрашњим прописима ове секте захтјева вршење ритуалног убиства „отпадника“ – односно оних које су органи те секте процијенили као недостојне. Трио иза овог поткаста такође тврди како је Полексић, пошто је чуо за њихово истраживање, индиректно и њима упутио пријетње смрћу.

Свакако, остаје нужност да се открије пуна истина о ангажману ово двоје јавних дјелатника у Црној Гори, а на читаоцима остаје да суде о ономе што су истраживачи иза подкаста „Империје никад није умрла“, Борис Мамлез, Фриц Мекалинденд и Реј Катула, написали о Полексићу и Никчевић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас