Иван Костић: Прозападна политика Зоране Михајловић уништава српско друштво већ 23 године

Foto: Screenshot Youtube

Западне медијске „вредности“ које промовише на ПИНК-у колега Зоране Михајловић из Трилатералне комисије Жељко Митровић, а које су стране бићу српског народа, узрочник су већине негативних појава у нашем друштву, почев од вршњачког насиља, малолетничке деликвенције до насиља над женама.

Нема потребе никога другог да оптужује будуће „ново лице“ српске политике Зорана Михајловић већ себе саму, јер је управо она била део извршне власти у Србији у протекле 23 године, када су се неки нови медијски обрасци појавили у нашем друштву и затровали образовни и културни простор. Не треба заборавити да је управо та прозападна власт ДОС-а, чији је део и она била, прва довела „Великог брата“ у Србију из којег су се испилили нуспроизводи названи „Задруга“ и „Парови“.

Управо у тим медијским садржајима се промовише насиље, па и насиље над женама, пошто скоро сваког дана грађани Србије могу да виде како се жене малтретирају и тероришу на ТВ ПИНК. Зато је права адреса према којој госпођа Михајловић треба да искаже свој бес њен друг из Трилатералне комисије Жељко Митровић, а не Патријарх и СПЦ. Управо Жељко Митровић од таквих садржаја узима огромне суме новца, а уједно по задатку ментора са Запада врши колективно медијско тровање наше омладине и деце.

Наравно да Зорана Михајловић и њој слични никада за негативне последице у српском друштву неће смети да осуде ПИНК или западне вредности, већ покушавају да за то окриве институцију од највећег поверења у нашем друштву, Српску православну цркву у којој жене, наше мајке и сестре, имају највеће поштовање и привилегован положај.

Решење за излазак из ове моралне кризе у коју је упало српско друштво јесте забрана емитовања таквих ријалити програма и промена комплетне уређивачке политике телевизија са националном фреквенцијом као што је ПИНК. Нама су потребни образовни и културни медијски садржаји који ће да афирмишу и промовишу оне праве вредности којима српски народ обилује, а које никако нису у супротности са развојем савремене цивилизације.

мр Иван Костић

Народни посланик
Потпредседник Двери

Извор: dveri.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас