ЈАСНО ЈЕ ДА ЋЕ РУСИ ПОБЕДИТИ: Миша Вацић – “Ово ће довести до ПРЕОКРЕТА на Балкану!“

vacic1389

„Почетком марта за Министра одбране НР Кине постављен је генерал Ли Шангфу, човек који је до тог тренутка био задужен за контакт са руском војском, а то најбоље осликава однос Кине према тренутном сукобу НАТО и Русије. Питање је тренутка када ће Кина почети Русији да даје и војну помоћ за потребе Специјалне операције у Украјини“, тврди председник Српске деснице Миша Вацић у интервјју за Јутјуб канал Правда.

Вацић каже да је јасно да ће исход сукоба бити руска победа, а да ће када Руси ослободе Одесу и избију на Дунав то довести до преокрета на Балкану и омогућити ослобађање Косова и Метојхије, али и другх окупираних српских територија.

Све што је рекао можете погледати овде:

Вацић открива да је 18 дана боравио у Руској Федерацији на позив медијске компаније „Патриот“ чији је власник Евгенији Пригожин оснивач Вагнера.

„Од свих политичких фракција унутар владајуће већине у Русији мени је најближа она Приигожинова“, открио је Вацић.н

Вацић је коментаришући често помињање Качаника у изјавама председника Србије Александра Вучић и неспремности Срба да оду тамо рекао да је он спреман да се преселу у то место на Косово и Метохију.

  • Ево ја ћу да одем да живим у Качаник, па и нек ме убију други дан ако ће Вучић после са војском да ослободи Косово и Метохију – каже Вацић.

Вацић у емисији говорио и о политичкој ситуацији у Србији, односу према председнику Александру Вучићу, протестима за Косово и Метохију и другим.

nacionalist.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас