ЈАВНОСТ У ШОКУ! ОТКРИВЕНА ИСТИНА О СЛУЧАЈУ ЗАЛЕЂЕНЕ БЕБЕ У ЗЕМУНУ! КОМШИЈЕ ИСПРИЧАЛЕ СВЕ ШТО ЗНАЈУ! (ВИДЕО)

Фото: Скриншот Јутјуб

Наша редакција је након небројано незваничних информација које од синоћ потресају јавност, коначно ушла у траг круцијалним подацима.

Немила сцена коју је синоћ у свом дому у Земуну затекао Зоран М. (62) када је у замрзивачу затекао умотану залеђену бебу – паралисала је како надлежне органе који су вршили увиђај, тако и целокупну јавност која за овакав немилосрдан случај није чула деценијама, нарочито на нашем поднебљу.

Током дана су се у медијима појављивале непотпуне и невалидне информације у вези са овим потресним случајем, стога се редакција „БСЦ Хаппy портала“ упутила на лице места, у Штурмову улицу у Земуну, где смо од најближих комшија и мештана дошли до истине у вези са Зорановом породицом и супругом Лидијом која је осумњичена да је починила овај немилосрдан злочин који разара. Кућа у којој се догодила трагедија делује празно, сабласно и помало застрашујуће, а врата нико не отвара.

У тој кући је прво живео његов отац Горан, мајка и Зоран, а потом се оженио Лидијом М., она је ту у последње време ретко била. То је њихова кућа, нису подстанари како су медији писали, ту кућу је купио његов отац Горан кад су се доселили из Пирота пре педесет година. Зоранова жена је била кур*а и то тешка. Синоћ сам чула шта се догодило. Нико се од комшија не дружи са њима, чак нам се ни деца не играју заједно. Зоран и Лидија имају петоро деце, двојицу синова девојчицу виђам, има четири године. Мислим да су Зоран и деца сад ту. Не знам да ли би сада било кога примили у кућу. Зоран је добар мајстор, свима је олуке радио, паметан човек. Чим је видео бебу у замрзивачу, одмах је обавестио полицију, тако кажу – рекла је у даху једна од најближих комшиница, а потом је наставила у истом маниру, видно узнемирена:

Он сигурно није знао за то, нити је умешан. Можда Лидија има кључеве, па је оставила бебу да нико не зна. Где се породила, враг ће га знати! То је Лидијино дете, чије би било? Мислим да је требало да се породи, па је чекала да нема никога у кући, нисмо је виђали једно годину дана овде у крају. Не верујем да је Зоран знао да је у другом стању.

Сакрила је добро све и ево шта је испало. Она иде свугде, са овим и оним. Како је овако лагала, ево не знам! Она је крива за све, Лидија је лажов, крадљивица, ђубре каквог нема. Стално је телефонирала, запосли се негде, а онда са свима иде, знате већ на шта мислим. Овде живимо деценијама, ово нисмо видели никад у животу. Били смо са Зораном и Лидијом на „добар дан“, мој син му је кола поправљао, али се нисмо посећивали. Сви смо се шокирали и изненадили, немамо речи. Отац му је умро пре две године – истакла је госпођа у позним годинама која не долази к себи.

Непрометна улица у Земуну била је пуста, сви су се повукли у своје домове, али је први комшија „несрећног“ Зорана пожелео да са редакцијом „БСЦ Хаппy портала“ подели оно што му је стајало на срцу након непроспаване ноћи.

Догодио се најгори сценарио који може да задеси једну породицу. Људи су баш добри и честити. Зоранова породица је чувала и бринула о деци. Жена – Лидија је ипак била велико зло. Није долазила кући неко време. По пет – шест месеци је није било у кући, па се онда опет врати и ево шта се догоди. Познајем их обоје! Дружили смо се годинама, добри смо пријатељи, помажемо се. Зоран је добар мајстор. Моја супруга се дружила са Лидијом. Немам речи – објаснио је веома концизно комшија – истакавши да ока није склопио након што је чуо за немили догађај.

Подсетимо, Зоран М. је одмах након проналаска тела беба познао полицију. Заменик Вишег јавног тужиоца је дао наредбу да се обави обдукција, која би требало да покаже колико је беба стара.

Извор: happytv.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас