ЈЕ ЛИ ОВО СKРИВЕНА ПОЗАДИНА „ОТВОРЕНОГ БАЛKАНА“?: Погледајте како режимски хисторичар Александар Раковић предвиђа уједињење „три српске државе“ – Србије, РС-а и Црне Горе (ВИДЕО)

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Aleksandar Rakovic

Уједињење Републике Србије, Републике Српске и Црне Горе на искључиво миротворан начин било би праведно рјешење, изјавио је србијански режимски хисторичар Александар Раковић у интервјуу за Новосадску телевизију.

С тим у вези Раковић је казао да би референдум у Републици Српској сигурно одлучио о раздруживању с протекторатом БиХ а потом би било очекивано уједињење РС-а с Републиком Србијом.

Што се тиче Црне Горе, Раковић је рекао како би требало да се пониште резултати покраденог референдума из 2006. јер актери организације референдумске преваре Душко Kнежевић и Светозар Маровић увелико говоре о тој крађи којом је разбијена заједничка држава Србије и Црне Горе.

Kада је ријеч о Сјеверној Македонији, Раковић је казао да од 1. јануара 2023. више неће бити границе између Србије и Сјеверне Македоније, у склопу пројекта „Отворени Балкан“.

 

Нове околности, нагласио је Раковић, донијет ће праведна рјешења а међу њима је и логичан расплет да се “три српске државе” уједине, а да тим интеграцијама у неком виду приступи и македонска држава.

Цијели интервју можете погледати на ОВОМ ЛИНKУ.

слободна босна

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас