Како људи зарађују на јутјубу велики новац

Foto: Screenshot Youtube

Како људи зарађују на јутјубу велики новац. Без показивања лица и без икаквог посла. Ево како то функционише (мини-курс):

Модел који се користи за велику зараду:

Јутјубе аутоматизација.

Овде нема прављења видео записа. Пребацује се све на друге, од гласања до монтаже. Резултат? Пуно слободног времена како би могли да развијате своје канале, а да не постанете роб рада на јутјубу који меље човека. И све треба брзо скалирати или повећати зараду максимално.

То омогућава да:
– Радиш са било ког места
– Делегираш већину посла
– Остварујеш пасивни приход
Све уз веома ниска улагања.

Сада, без икаквог одлагања… да покажемо како функционише овај сочни бизнис модел:

1. Пронађите профитабилну нишу

Постоји много ниша у које можете ући.

Неки примери:

• Рекапитулације филмова
 Теорије завере
 Тајна историја
• Спортске вести
• АИ аналитичар
• Трендови у забави и естради
• Аналитичар финансијских информација
Само се уверите да је та ниша незасићена, да се може уновчити и да има високу цену за хиљаду приказа.

2. Моделирајте шта функционише

Многи Јутјубери почињу на ВЕЛИКО са новим идејама и боре се да пронађу прегледе. Овде смо да направимо паре, а не да поново измислимо точак или променимо свет. Или да будем по сваку цену креативан. Погледајте своју конкуренцију, видите шта ради за њих и „моделирајте“ је то јест копирајте је.

3. Дајте предност квалитету видеа у односу на количину Овај безлични кошаркашки канал овде зарађује 50 хиљада долара месечно. Њихова тајна? Ултра висококвалитетни видео снимци. Сваки видео је савршен и стога гарантовано постаје виралан. (Погледајте само њихове проклете сличице – то је права ватра) Не морате да отпремате „блокбастер филмове“, али уверите се да су гледљиви и да имате 50%+ времена гледања. Јутјуб аутоматизација се не односи на отпремање насумичних смећа који вам дође под руку. Са сличицама и насловима за кликове, …долази и ОДГОВОРНОСТ за испоруку садржаја који садржи вредност.

4. Анализирајте податке

Анализа података канала се своди само на ово двоје: ЦТР је број кликова у јединици цремена и време гледања. Све остало је важно, али не толико витално као горе наведене легенде. Оптимизујте своје видео записе за њих. И запамтите: Јутјуб је сав у томе да се задржи максимум очију све време.

5. А/Б тест сличице и наслови

Направите више наслова и сличица за један видео. Мали трик за максимизирање раста: Ако видео не успе након отпремања, покушајте да промените наслов и сличицу. Иоутубе ће му дати другу шансу.

6. Удвостручите резултат

Када видите да ваши видео снимци гомилају прегледе, време је да се пожурите и исцедите сваки пени од њих. Овај безлични канал је побољшао своју игру и почео да објављује три видео снимка дневно – прошлог месеца је зарадио 150 хиљада долара. Не остављајте новац који лежи на столу другима је старо коцкарско правило.

7. Скалирај (повећање зараде без нових великих инвестиција) и поновиПоновите исти процес за нове канале без лица. Унајмите више слободњака. Уђите у нове нише. Наставите да побољшавате своје системе. И реинвестирање у нове канале.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас