Komšija koji buši nedeljom u sedam ujutro konačno priznao: ČLAN SAM SATANISTIČKE CRKVE, BURGIJANJE JE DEO RITUALA!

viber_image_2021-10-26_20-12-55-288

Prateći tradiciju ekskluzivnosti, Zicer je došao do još jednog frapantnog otkrića: komšije koje u zgradama burgijaju nedeljom u sedam ujutro to ne rade slučajno ili iz neke potrebe, već sa namerom da – prizovu Nečastivog!

Kako nam eklskluzivno otkriva satanista – insajder, koji je insistirao na anonimnosti, burgijanje nedeljom u sedam ujutro se višestruko uklapa u satanističku agendu:

– Znate, zbog predrasuda prema nama, malo je nezgodno da nedeljom u sedam ujutro navučemo crne kapuljače i prizivamo Sotonu. Zato smo opremljeni posebnim burgijama, koje ispuštaju takve vibracije koje, kada se uspore, čuje se prizivanje Veličanstvenog. Kao Grand muzika ili saopštenja Građanskog saveza Srbije. Zatim, ovim ometamo i onaj mali broj preostalih pravoslavaca da se adekvatno pripreme za nedeljnu liturgiju, koja negde počinje u osam a negde u devet časova nedeljom. Na kraju, ali ništa manje bitno, burgijanje budi ljude na jedan vrlo neprijatan način, što doprinosi opštoj nervozi i haosu, što povećava i broj grehova svake vrste. Na prvom mestu psovanja. Na taj način, i ljudi koji su izloženi našim jutarnjim ritualima postaju deo rituala.

Nadležni u MUP-u koji se bave praćenjem delatnosti destruktivnih sekti kažu da su ovog problema svesni, ali da su nemoćni da bilo šta urade, jer kad god se pojave sa namerom da prekinu ove okultne radnje, sačeka ih debeli, brkati, znojavi čovek, koji im psuje sve po spisku jer „krše njegovo pravo na adaptaciju životnog prostora“.

Zicer

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас