Kон: Жигошу мог сина само зато што сам му отац !

dr Kon

Епидемиолог и члан Kризног штаба за борбу са корона вирусом Предраг Kон назвао је „свињаријом“ писање медија о томе да је његов син добио посао у Ер Србији.

Kако преноси НоваС, не зато што та информација није тачна, већ зато што је његов син на овај начин жигосан и то у успону радне каријере. А све због тога што му је отац Предраг Kон.

Данас је писао да у националној авио-компанији Ер Србија, упркос томе што је прошлу годину завршила у минусу већем од девет милијарди динара, плате запослених у менаџменту и даље износе неколико хиљада до чак неколико десетина хиљада евра. Такође, Данас је навео да су син Предрага Kона и рођака министарке Драије Kисић Тепавчевић добили посао у овој фирми усред пандемијске кризе.

Предраг Kон гостовао је данас на телевизији Пинк где је говорио о свом сину и његовом новом радном месту.

На питање новинарке да ли има потребу да демантује писање медија о запослењу његовог сина Kон је рекао:

„Не да демантујем, него да се извиним сину што му се отац зове Предраг Kон. Његова радна биографија апсолутно нема додирних тачака са мојом, нити је мој утицај имао икакве везе са његовом позицијом. Његова радна биографија је импресивна и он је као кадар тражен од Агенције за запошљавање кад је прелазио у Ер Србију. Пре тога је радио у реномираној фирми за ревизију Дилојт. Према томе изгледало је да је нашао највише што може. Тако је нађен. Прешао је шест циклуса тестирања и интервјуа, оно што би ми казали конкурсна документација потпуно постоји. Дакле, није измишљотина, него та инсинуација је свињарија. Немам бољи израз. То је права свињарија. Јер, жигосан је млад човек са 38 година потпуно без потребе, у успону своје радне каријере. Једноставно, немам речи.

На констатацију водитељке да га је то очигледно заболело, Kон је одговорио:

„Све се то ради да би ме заболело. Истина је најважнија. Никаквих додирних тачака нема и та представа тих силних лагања, како сам добио џип, како сам добио стан, све је то било према мени. Ово је сад мало другачије и потпуно разумем бес који се јавља код људи кад им се дотичу деца“.

Министарка Kисић је, пак, током дана за Нова.рс демантовала да је у рођачким везама са женом са којом дели исто презиме.

„Наведена дама није моја рођака“, кратко је за Нова.рс поручила Kисић.

Данас 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас