Кривокапић и даље одлаже Попис

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Krivokapic

Црногорски премијер Здравко Кривокапић изјавио је данас да ће попис становништва бити одржан наредне године, можда у октобру.

Подсетио је на препоруке да се попис не организује у години када су избори и рекао да ће видети „како ће бити са изборима”.

„Влада је у програму рада зацртала да ће у четвртом кварталу бити посвећен овом закону и направљен је Нацрт закона о попису који је имао јавну расправу. Јавна расправа је морала бити више транспарентна, јер је само једна партија учествивала, што би се могло исправити у Скупштини кроз амандмане”, рекао је Кривокапић.

Додао је да је тај нацрт упућен Европској комисији и врло брзо ће бити завршен и тај део.

Кривокапић је то рекао да у парламенту у оквиру „премијерског сата” одговарајући на питање посланика СНП Драгана Ивановића.

 

ДПС не види ништа од „фараона који светли као сунце у Црној Гори“

ПОДГОРИЦА – Црногорски премијер Здравко Кривокапић изјавио је данас да опозициона ДПС Мила Ђукановића жели само да влада овом државом и да им је због тога он као премијер проблем.

Кривокапић је то рекао у парламенту одговарајући на питање представника ДПС-а и Либералне партије Данијела Живковића, „шта га подстиче да узурпира место председника владе, које му више не припада”.

Обраћајући се Живковићу, премијер је рекао да посланик ДПС-а „не види ништа од фараона који светли као сунце у Црној Гори”, а који је, како је рекао, узурпирао Црну Гору.

Како је пренео портал РТЦГ, премијер је алудирајући да лидера ДПС Ђукановића, казао да је председник најјаче опозиицоне партије „увео тајкуне, распродао имовину и предузећа”.

Живковића је упитао „шта је са Пандориним папирима”, и истакао да нико из његове владе није ушао ни у какву корупцију, преноси Танјуг.

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас