Kривокапић опет преварио јавност: Патријарх је био у Београду, премијер Црне Горе изнио неистину!

viber_image_2021-11-05_20-26-16-314

Премијер Црне Горе Здравко Kривокапић по ко зна који пут је обмануо јавност.

Наиме он је јуче у Београду изјавио да је желио да се састане са Патријархом Порфиријем током своје службене посјете, али да до њиховог сусрета није дошло јер Његова Светост Светост није била у главном граду Србије.

Међутим, Патријарх се током Kривокапићеве посјете званичном Београду налазио у српској пријестоници што потврђује његово јучерашње учешће на предавању у САНУ-у на тему “Еутаназија – правни, теолошки и психијатријски аспекти”, што се може виђети и у линку постављеном на дну текста.

Тако да Kривокапићев алиби за несастајање са српским Патријархом “не пије воду”, већ се ради о најновијој обмани црногорског премијера који се очито не либи да износи неистине на рачун СПЦ-а и Патријарха Порфирија.

Kривокапићу је, по старој доброј навици, очито много лакше јавности да сервира неистине, него да обзнани прави разлог због чега се није састао са српским Патријархом.

Сасвим је јасно да Патријарх Порфирије није желио да се сретне са Kривокапићем након што га је премијер слагао и преварио 27. маја у Патријарш

 

http://www.slovoljubve.com/cir/Newsview.asp?ID=30396

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас