Лидија Ђукановић у кампању са дијамантима од преко 15.000 еура

foto: youTube/vibrer

Супруга тренутног предсједника Црне Горе Мила Ђукановица појавила се на предизборном скупу у Никшићу носећи скупоцјену Цартиер огрлицу са крстом

Алијанса жена Демократске партије социјалиста Никшић организовала је дружење са првом дамом Црне Горе Лидијом Ђукановић, у склопу кампање за предстојеће предсједничке изборе. То је први пут да се дугогодишња прва дама Црне Горе активно укључила у кампању свог супруга.

Више пута до сада у разним приликама Лидија Ђукановић је привукла пажњу зато што је на себи имала изузетно скупу одјећу или модне додатке. Овога пута носила је дијамантску огрлицу Цартиер, која, према подацима који се могу наћи на интернету, кошта 15.628 еура.

Фото: Скриншот Јутјуб

Она је казала да је предстојећи други круг избора посебно важан „због наше дјеце и пута којим иде Црна Гора, због државе коју желимо оставити нашим потомцима, још бољом него што су је нама оставили наши преци“. Додала је да жене „као мајке, сестре, домаћице, могу много да ураде и помогну“ да престану проблеми који нас муче.

Просјечна зарада у јануару ове године у Црној Гори је била 757 еура, што значи да се Цартиер дијамантска оглица може купити за око 20 просјечних плата.

Извор: vijesti.me

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас