Мариника Тепић о ружној речи у скупштинској клупи: Десила се псовка али сарађиваћемо и даље

foto SSP

Мариника Тепић, председница посланичког клуба Уједињени, објавила је на Твитеру да јој је колега из опозиције, Мирослав Алексић, шеф посланичке групе Народне странке, у Народној скупштини упутио ружну реч, али да ће, иако се то десило, сарађивати и даље.

Објави Тепићеве претходило је то што се Владимир Гајић из Народне странке на Твитеру позвао на интервју Драгана Ђиласа порталу Директно, рекавши да нису тачне Ђиласове речи.

Тај део интервјуа гласи:

“У скупштинским кулоарима се препричава да је тај сукоб до те мере ескалирао, да су, као у дечијој игри музичке столице, неке опозиционе странке отрчале да седну на места која су намењена највећем посланичком опозиционом клубу. Разлог је то што су та места стално у кадру РТС-а. И да ли је истина да када је Мариника Тепић питала колеге зашто су сели на места намењена Уједињенима, да је председник једне посланичке групе опсовао?

– Да ли заиста мислите да је било коме у Србији битно где ко седи у парламенту? Нама из ССП-а није. Зато смо и сели тамо где је било места. А што се тиче речника који је користио г. Алексић, он није био примерен, посебно не према једној дами.”

Одговарајући Гајићу на Твитеру, Мариника Тепић је написала следеће:

„Десило се и истина је. То што Ви нисте чули, јер седите у последњој клупи пет редова даље, не мења ствар. Речи којима ми се обратио Мики Алексић пред више сведока, испод су сваког нивоа. Посебно што смо нас двоје увек добро сарађивали. Верујем да ћемо и убудуће.

danas.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас