Милош Усковић: Како против Вучићевог режима под Ђиласовим притиском и етикетирањима!?

Foto: Screenshot Youtube

Приметили сте и сигурно се питате засто господин Драган годинама сваког ко се усуди да га оптужи да је тројански коњ, етикетира као издајника!? Такође се питате зашто напада @jeremic_vuk и НС, након што их три године упорно буши и растура, а од данас и @SasaRadulovich и @BorisTadic58, кога покушава да уништи читаву деценију!? Наравно, никада он лично, али његови поданици, баш као што често уместо Вучића ради Брнабићка.

Приметили сте такодђе да сви ми који се истински боримо против Вучићевог режима, да у тој борби све време морамо да се носимо и са Драгановим етикетама издајника и претњама да ће нас тим етикетирањем медијски уништити, као и да носимо терет његових погубних акција, које се онда приписују целој опозицији.

Пишем овај текст због свих нас који немамо прилику да ту истину објаснимо јавности јер немамо медије, портале и финансијска средства која су њему на располагању и због тога што због начина на који годинама преузима медијски и финансијски опозицију, сваки напор опозиције и грађана у стварној борби против овог зла је завршавао у пропасти и недоречености.

Верујем да је свима вама сасвим довољан и аутократа против ког се боримо, да бисмо имали аутократу као незванично крунисаног лидера опозиције, који ван камера и очију јавности “избацује из опозиције“, прети и напада сваког ко се не слаже са њим, а онда пред јавношћу лицемерно критикује друге за унутаропозиционе нападе, све које данас преко својих изасланика и медијским утицајем означава као издајнике.

Борба против диктатора Вучића који је поистоветио себе и државу, тврдећи да је сваки напад на њега напад на државу нам је довољна, али ето и Драган данас поистовећује себе са опозицијом из чега произилази да свако ко се не слаже са њим и не подржава његове пројекте ради за Вучића и против опозиције.

И на крају, нико не би Драгана ни оптуживао, нити уопште помињао, да одговорност за сопствена дела не пребацује преко својих политичких и медијских сателита на друге, јер да није тако, данас не би Драган успостављао критеријуме за уједињење, који само додатно разједињују опозицију, него би тражио тачке спајања, а не раздора. И нико не оспорава ни право на другачији пут, али је непоштено, кукавички и вучићевски да за своју улогу тројанског коња не упире прстом у друге.

Свестан сам да ћу након овог текста бити оптужен као издајник и Вучићев сарадник, али нећу да устукнем пред тим терором сталне претње оптужбом за издају у којој годинама као таоца држи опозицију. Уосталом, како ћемо се борити против овог режима ако немамо храбрости ни да кажемо ову истину о Драгану?

Запамтите, немамо времена више да се претварамо да није овако како јесте, надајући се да можда једном неће бити.

Извор: Нови Центар

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас