Министарство морало да реагује због сцена на Пинку

FOTO: Printscreen

Догодило се оно што до сада нисмо видели. Јер, Министарство одбране је реаговао због онога што је приказано на телевизији Пинк, на којој је у једној емисији био гост Алмир Асановић, који се у медијима представљао као пуковник и пилот Ратног ваздухопловства и противвадухопловне одбране.

Реч је о емисији чија је ударна тема „Задруга“, а сада се огласило министарство одбране, које је саопштило да Алмир Асановић, који се у медијима представља као пуковник и пилот Ратног ваздухопловства и противвадухопловне одбране, није припадник Војске Србије нити је то икада био.

– Ради истинитог обавештавања јавности и спречавања дезинформација, Министарство одбране саопштава да Алмир Асановић, који се у медијима представља као пуковник и пилот Ратног ваздухопловства и противвадухопловне одбране, није припадник Војске Србије нити је то икада био – наведенео је у саопштењу.

Додаје се да се именовани у јавности појављује у униформи Војске Југославије, с ознакама Војске Југославије, које више нису у употреби у Војсци Србије.

Извор: direktno.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Најновије

Запрати нас