НЕВИЂЕН ПРИТИСАK НА „АИР СРБИЈУ“ ДА СМАЊИ ЛЕТОВЕ ЗА РУСИЈУ! Дачић је медијима из Москве открио праву истину

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
airserbia

Аир Србија“ је због „нечувеног притиска” била принуђена да смањи број летова за Русију на један дневно. Ово је у интервјуу за Известија изјавио председник Народне скупштине (парламента) Србије Ивица Дачић.

Према његовим речима, српска авио-компанија је у једном тренутку остала једина европска компанија која одржава редовне летове за Москву и Санкт Петербург, али је због тога морала да се суочи са криминалним противљењем.

„Јасно је да је потражња за овим летовима драстично порасла, а наша компанија је видела комерцијални интерес да повећа број летова до руских градова. Међутим, учестали су случајеви лажних дојава о експлозивним направама у авионима, што је стварало велике проблеме у одвијању саобраћаја, па смо били принуђени да фреквенцију летова вратимо на претходни ниво“, уверавао је српски политичар.

Он је тренутну ситуацију назвао „нечувеном врстом притиска“ и појаснио да су лажне узбуне о експлозивним направама у ваздушном саобраћају тешко кривично дело.

„Уверен сам да ће истраге открити праву природу и сврху таквих кршења. Сигуран сам да ће се испоставити да је тамо било доста политике“, нагласио је Дачић.

ХЕПИ ТВ

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Share on facebook
Share on vk
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp
Најновије

Запрати нас